Libnet.ro
UNICEF

06:00

Halep la cea mai buna clasare din cariera

Online Sport Online Sport,
Halep la cea mai buna clasare din cariera

Chiar daca a pierdut in primul tur la Beijing, turneu de 5. 1 milioane de dolari, Simona Halep a urcat un loc in clasamentul dat publicitatii de WTA. continuă pe Online Sport

Am cea mai buna sotie din lume

Sunt casatoriti de un an, dar erau impreuna de cinci ani cand au facut pasul important, suficient.

VIDEO. Bucurestiul este cea mai PERICULOASA capitala din UE. Vezi din ce cauza.

Bucurestiul este considerat cea mai periculoasa capitala din Uniunea Europeana. // Expertii spun ca din cauza cladirilor vechi si nesigure, un cutremur foarte mare ar putea fi devastator pentru locuitorii Capitalei.

Ea este cea mai frumoasa femeie din lume

Cea mai frumoasa femeie din lume este pe jumatate filipineza si pe jumatate americana. Miss Filipine a primit titlul de Miss World 2013, la finalul unui concurs spectaculos desfasurat in Bali. Noua Miss World.

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul 17 - Cel mai bun din cariera

Simona Halep a urcat un loc in clasamentul WTA, sportiva din Romania ajungand pe pozitia 17 - cea mai buna clasare din cariera. Sorana Carstea se mentine pe 21, in timp ce Monica Niculescu a coborat de pe 42 pe 44. Lider ramane in continuare Serena Williams.

VIDEO Steve Ballmer si-a luat adio de la angajatii Microsoft, racnind si dansand. Vezi cele mai nebune momente din cariera lui

Steve Ballmer a fost intampinat precum un star rock de 13. 000 de angajati la intalnirea de ramas-bun la care seful Microsoft a participat in Seattle. A urlat, a dansat, a tinut discursuri mobilizatoare si a ironizat companiile rivale. Mii de oameni au strigat we love you, insa o buna parte dintre ei sigur nu au fost sinceri, date fiind rateurile pe care Microsoft le-a avut in multe domenii. Intra in articol pentru a vedea cateva momente celebre cu Steve Ballmer, inclusiv cel in care, acum sase ani, rade de iPhone si spune ca e super scump.

Radu Albot a urcat 80 de pozitii in clasamentul ATP, ocupand locul 179, cea mai buna performanta din cariera sa

Tenismanul Radu Albot a castigat duminica, 29 septembrie, turneul de la Fergana Uzbekistan), care face parte din seria ATP Challenger. Numarul unu al Moldovei a dispus in trei seturi de sarbul Ilia Bozoljac, scor 7-6, 6-7, 6-1.

INTERVIU cu pianista Alexandra Dariescu: A canta in Festivalul Enescu este cea mai mare bucurie

Alexandra Dariescu locuieste la Londra si are deja o cariera de succes in Marea Britanie. Cel mai emotionant moment din viata sa a fost debutul la Royal Albert Hall, in luna iunie a acestui an.

Japonia: Tokyo Electric Power, cu un pas mai aproape de a reactiva cea mai mare centrala nucleara din lume

Tokyo Electric Power Tepco), cea mai mare companie furnizoare de electricitate din Japonia, a demarat primele formalitati pentru a reactiva o centrala nucleara din nord-vestul tarii, fiind primul pas din planul de recuperare dupa dezastrul nuclear de la Fukushima, de anul trecut.

Indicele de integrare europeana: Republica Moldova, cea mai aproape de standardele UE

Potrivit studiului, Republica Moldova are cele mai bune rezultate din cadrul celor sase tari din Parteneriatul Estic.

Miss World 2013: Cea mai frumoasa femeie din lume este Miss Filipine

Titlul de Miss World 2013 a fost castigat de Megan Young, Miss Filipine, in competitia care s-a desfasurat sambata seara in insula indoneziana Bali.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )