Libnet.ro
UNICEF

07:45

Halep la cea mai buna clasare din cariera dupa o noua urcare

Online Sport Online Sport,
Halep la cea mai buna clasare din cariera dupa o noua urcare

Jucatoarea Simona Halep ocupa in aceasta saptamana locul 18 in ierarhia data publicitatii de WTA. continuă pe Online Sport

WTA: Simona Halep, cea mai buna clasare din cariera - Se afla pe locul 18

Simona Halep a urcat un loc in clasamentul WTA, jucatoarea din Romania aflandu-se pe pozitia 18, cu 2630 de puncte acumulate. Lider mondial se mentine Serena Williams, urmata de Victoria Azarenka si Maria Sharapova.

Cartea Recordurilor: Cea mai mica masina din lume vs cel mai rapid bolid de pe Nurburgring.

Cartea Recordurilor a inregistrat in ultima saptamana doua noi recorduri, demne de atentia fanilor lumii auto din intreaga lume. Cea mai mica masina din lume care poate fi condusa pe sosele, respectiv cel mai rapid bolid de pe Nurburgring sunt ultimele care au intrat in atentia organizatiei. Austin Coulson, un american din Phoenix, a inregistrat cea mai mica masina din lume, care insa din cauza vitezei maxime, de doar 40 km/h, poate fi condusa doar pe drumurile cu regim de viteza redusa, .

Aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume, inaugurat in China

Chinezii au inaugurat aeroportul civil situat la cea mai mare altitudine din lume, in provincia Sichuan, la 4. 411 de metri deasupra nivelului marii. Aeroportul Daocheng Yading, din comitatulDaocheng, a doborat.

Cea mai mare familie din Marea Britanie asteapta cel de al 17-lea copil: Cuplul care a avut un bebelus la fiecare 17 luni

Cea mai mare familie din Marea Britanie numara 16 membri si il asteapta pe al 17-lea, relateaza Daily Mail. Sue Radford, care a nascut in urma cu 11 luni, este din nou insarcinata si va aduce pe lume.

Simona Halep urca in ierarhia mondiala a tenisului, fiind acum pe locul 18. Cum sunt clasate celelalte romance

Simona Halep a urcat o pozitie in clasamentul mondial al tenisului, astfel incat ocupa acum locul 18 - cea mai buna performanta din cariera sa.

Traian Basescu, despre Rosia Montana: Nu se poate atribui prin lege un contract. Cea mai buna solutie este ca Guvernul sa retraga proiectul din Parlament

Presedintele Traian Basescu a sustinut, luni, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, in care a vorbit despre proiectul de la Rosia Montana. Iata cele mai importante declaratii ale presedintelui-Nu se.

VIDEO Cea mai mica masina din lume a trecut cu succes testul soselelor

Austin Coulson, un tanar originar din Texas, a intrat in Cartea Recordurilor, dupa ce a construit si testat cea mai mica masina din lume.

Cea mai importanta femeie din politia afgana a murit impuscata

Oficialii din Afganistan au anuntat moartea celei mai importante femei din politia afgana, ucisa prin impuscare de un atacator necunoscut. Aceasta a murit la numai cateva luni dupa ce predecesoarea sa a fost ucisa in acelasi mod.

Simona Halep a mai urcat un loc. Vezi pozitiile romancelor in clasamentul WTA.

Jucatorea de tenis Simona Halep a urcat un loc in clasamentul WTA si se afla pe pozitia 18, cea mai buna din cariera, cu 2630 de puncte. Irina-Camelia Begu a iesit din Top 100, dupa ce a coborat de pe locul 81 pe 118, cu 538 puncte, potrivit Mediafax. Sorana Cirstea se mentine pe locul 22, cu 2. 250 de puncte, iar Monica Niculescu a coborat de pe locul 42 pe 43, cu 1. 265 de puncte. Tot o mentinere a inregistrat si Alexandra Cadantu, care isi pastreaza locul 71, cu 885 de .

De ce a cazut cea mai mare universitate din Ardeal 100 de pozitii in top 800

Clasarea Universitatii Babes-Bolyai UBB) in categoria 701 plus a topului QS World University Rankings, cu o suta de pozitii mai putin fata de anul trecut, nu ingrijoreaza conducerea universitatii, care sustine ca, de fapt, locul UBB a ramas acelasi, iar ceea ce s-a modificat a fost modalitatea de realizare a topului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )