Libnet.ro
UNICEF

14:30

Halep deschide balul la Roland Garros: Organizatorii au anuntat ora meciului pe care il va juca Simona in sferturi

Adevărul Adevărul,
Halep deschide balul la Roland Garros: Organizatorii au anuntat ora meciului pe care il va juca Simona in sferturi

Simona Halep 3 WTA) revine pe teren, miercuri, pentru a ataca semifinalele French Open 2019 intr-un meci cu revelatia Amanda Anisimova 51 WTA). continuă pe Adevărul

Simona Halep, in sferturile Roland Garros! Cum a invins-o pe Iga Swiatek

Simona Halep s-a calificat lejer in sferturile Roland Garros, dupa ce a invins-o pe poloneza Iga Swiatek. Simona Halep s-a calificat fara probleme in sferturile turnelului Roland Garros de la Paris, dupa ce a trecut, in doua seturi, scor 6-1, 6-0, de sportiva din Polonia, Iga Swiatek. Adversara ei are doar 18 ani si este [] .

Organizatorii au anuntat ora la care se va juca Simona Halep - Iga Swiatek, meciul din optimile Roland Garros

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) va juca, miine,in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, pe arena Philippe-Chatrier, cu Iga Swiatek.

Ma simt batrana. Foarte batrana! Ce a vrut sa spuna Simona Halep cu aceasta declaratie data la Roland Garros

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Roland Garros, fiind la trei victorii de repetarea succesului pe care l-a obtinut anul trecut.

Simona Halep, in OPTIMI la Roland Garros. Romanca a trecut lejer de Lesia Tsurenko, in doua seturi. Care e urmatoarea adversara

Simona Halep 3 WTA) s-a calificat, sambata, in optimile turneului de la Roland Garros, cel de-al doilea Grand Slam al anului. Romanca a trecut lejer, in turul al treilea, de ucraineanca Lesia Tsurenko 27 WTA),.

UPDATE // Simona Halep, in OPTIMI la Roland Garros. Romanca a trecut lejer de Lesia Tsurenko, in doua seturi. Care e urmatoarea adversara

00: Simona Halep si-a aflat urmatoarea adversara la Roland Garros. Este vorba de jucatoarea poloneza Iga Swiatek 104 WTA), care s-a calificat, sambata, in optimi, dupa ce a trecut in 3.

Roland Garros: Simona Halep vs Amanda Anisimova, prima partida a zilei de miercuri pe arena Philippe Chatrier

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de miercuri, astfel ca partida dintre Simona Halep si Amanda Anisimova va deschide ziua pe arena Philippe Chatrier. Confruntarea din sferturi va incepe la ora 15:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Ora meciului Simona Halep - Amanda Anisimova

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat ora meciului Simona Halep - Amanda Anisimova, partida programata miercuri in sferturile de finala.

Simona Halep inchide ziua de luni pe arena centrala de la Roland Garros

Organizatorii de la Roland Garros au programat-o pe Simona Halep in ultimul meci de luni pe Philippe Chatrier, cea mai mare arena a complexului de tenis de la Paris.

Simona Halep, victorie in turul 3 la Roland Garros. Numarul 3 mondial s-a calificat in optimile de finala

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. UPDATE Simona Halep [] .

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros. Cine este Lesia Tsurenko, adversara Simonei

Simona Halep joaca in turul 3 la Roland Garros, sambata, 1 iunie, de la ora 12:00. Numarul 3 mondial are sansa calificarii in fazele superioare ale competitiei. Joaca impotriva ucrainencei Lesia Tsurenko, o sportiva pe care a invins-o de 7 ori in cariera si in fata careia nu a pierdut niciodata. Simona Halep Lesia [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )