Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ora meciului Simona Halep - Amanda Anisimova

Online Sport Online Sport,
Ora meciului Simona Halep - Amanda Anisimova

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat ora meciului Simona Halep - Amanda Anisimova, partida programata miercuri in sferturile de finala. continuă pe Online Sport

Roland Garros: Simona Halep vs Amanda Anisimova, prima partida a zilei de miercuri pe arena Philippe Chatrier

Organizatorii de la Roland Garros au anuntat programul zilei de miercuri, astfel ca partida dintre Simona Halep si Amanda Anisimova va deschide ziua pe arena Philippe Chatrier. Confruntarea din sferturi va incepe la ora 15:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Halep deschide balul la Roland Garros: Organizatorii au anuntat ora meciului pe care il va juca Simona in sferturi

Simona Halep 3 WTA) revine pe teren, miercuri, pentru a ataca semifinalele French Open 2019 intr-un meci cu revelatia Amanda Anisimova 51 WTA).

Amanda Anisimova, nerabdatoare sa joace cu Simona Halep: Nu am niciun fel de presiune. Sper ca voi reusi cel mai bun tenis al meu

La doar 17 ani, Amanda Anisimova 51 WTA) este in sferturi la Roland Garros si se va duela pentru un loc in penultimul act cu Simona Halep, campioana en-titre. Americanca de origine rusa a declarat, intr-o conferinta de presa, ca este nerabdatoare sa joace impotriva numarului 3 WTA, precizand ca nu are nicio presiune si spera sa joace cel mai bun tenis al sau. Anisimova a afirmat ca s-a bucurat pentru succesul romancei de anul trecut de la Roland Garros.

Roland Garros: Amanda Anisimova (51 WTA, 17 ani), adversara Simonei Halep din sferturi / Americanca, fara set pierdut la aceasta editie a competitiei (a trecut si de Irina Begu)

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, miercuri, cu americanca de 17 ani Amanda Anisimova, locul 51 WTA, in sferturile de finala ale Roland Garros.

FOTO Tabloul feminin de la Roland Garros si fazele finale - Simona Halep, la nivelul 4

Scris si completat manual, tabloul feminin de simplu de la Roland Garros mai are o singura jucatoare din Romania, Simona Halep. Sportiva noastra va lupta pentru un loc in semifinale cu americanca Amanda Anisimova 17 ani, 51 WTA).

Simona Halep: Merg cu incredere in sferturi pentru ca am experienta, am un joc solid

Simona Halep continua cursa pentru apararea trofeului de la Roland Garros, numarul trei mondial trecand la viteza maxima de Iga Swiatek 6-1, 6-0, dupa 45 de minute). Pentru un loc in semifinale, Simona se va duela cu Amanda Anisimova. Merg cu incredere in sferturi pentru ca am experienta, am un joc solid, a punctat campioana en-titre de la Paris.

Organizatorii au anuntat ora la care se va juca Simona Halep - Iga Swiatek, meciul din optimile Roland Garros

Simona Halep 27 de ani, 3 WTA) va juca, miine,in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, pe arena Philippe-Chatrier, cu Iga Swiatek.

Simona Halep inchide ziua de luni pe arena centrala de la Roland Garros

Organizatorii de la Roland Garros au programat-o pe Simona Halep in ultimul meci de luni pe Philippe Chatrier, cea mai mare arena a complexului de tenis de la Paris.

LiveText Simona Halep vs Lesia Tsurenko (de la ora 12:00)

Simona Halep 3 WTA) si Lesia Tsurenko Ucraina, 27 WTA) se vor confrunta, sambata, pentru un loc in optimile de finala ale Grand Slam-ului de la Paris. Partida va fi prima a zilei pe arena Philippe Chatrier, va incepe la ora 12:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe EuroSport si LiveText pe HotNews. ro.

LiveText Simona Halep vs Lesia Tsurenko 6-2, 5-0

Simona Halep 3 WTA) si Lesia Tsurenko Ucraina, 27 WTA) se vor confrunta, sambata, pentru un loc in optimile de finala ale Grand Slam-ului de la Paris. Partida va fi prima a zilei pe arena Philippe Chatrier, va incepe la ora 12:00 ora Romaniei) si va fi transmisa in direct pe EuroSport si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )