Libnet.ro
UNICEF

10:15

Halep a devenit membru All England Club, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Cati oameni au acces la asa ceva si care sunt privilegiile

Adevărul Adevărul,
Halep a devenit membru All England Club, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Cati oameni au acces la asa ceva si care sunt privilegiile

Castigarea turneului de la Wimbledon de catre Simona Halep vine la pachet nu doar cu beneficii materiale, ci si cu unele onorifice. continuă pe Adevărul

FOTO Simona Halep a intrat in All England Club, unul dintre cele mai exclusiviste din lume, cu doar 565 de membri

Simona Halep a intrat, sambata, in randul membrilor de onoare al All England Lawn Tennis and Croquet Club, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume. Forbes scrie ca sunt doua posibilitati ca o persoana sa intre in randul membrilor, sa castige turneul de la Wimbledon sau sa se marite cu un print englez.

Simona Halep a intrat All England Club, dupa ce a triumfat la Wimbledon. Cealalta posibilitate de a accede in exclusivistul club era sa... se marite cu un print englez! (FOTO)

Pe langa gloria si banii obtinuti odata cu triumful la turneul de la Wimbledon, Simona Halep a mai obtinut ceva ce foarte putin oameni din lume reusesc.

Wimbledon: Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala de la All England Club

Barbora Strycova a rezistat mai putin de o ora impotriva Serenei Williams 59 de minute), americanca reusind sa obtina calificarea in finala de la Wimbledon dupa o victorie categorica s-a jucat intr-o singura directie) in doua seturi, scor 6-1, 6-2. in marea finala de la All England Club, Serena va da peste Simona Halep.

Digi Sport: Tiriac a spus ca in Romania iarba e buna doar pentru vaci. Raspunsul Simonei Halep i-a facut pe toti sa rada

Simona Halep a oferit mai multe momente amuzante dupa calificarea in semifinalele de la All England Club. Unul dintre jurnalisti a venit cu o intrebare care a facut-o pe campioana noastra sa se amuze.

OMV Petrom a devenit membru asociat al ARIR

Compania OMV Petrom, firma cu cea mai mare capitalizare la Bursa de Valori Bucuresti BVB), a devenit membru asociat al Asociatiei pentru Relatii cu Investitorii la Bursa din Romania ARIR), informeaza joi asociatia.

Unul dintre fratii lui Zinedine Zidane a murit

Clubul Real Madrid a anuntat sambata, intr-un comunicat, decesul lui Farid Zidane, unul dintre fratii antrenorului galacticilor, Zinedine Zidane, tehnicianul fiind nevoit sa plece din cantonamentul echipei.

Cine este Elina Svitolina, adversara Simonei din semifinalele de la Wimbledon, si unde ar putea Halep sa faca diferenta

Elina Svitolina este una dintre adversarele careia ii place sa joace cu Simona: are un plan tactic care se potriveste stilului jucatoarei noastre, iar victoriile de pe zgura vorbesc despre multa incredere cele doua finale de la Roma). Are insa si sportiva din Ucraina puncte slabe in mecanismul de joc, iar serviciul ar putea reprezenta cheia semifinalei de la All England Club. Intra in material pentru a vedea o analiza a Elinei. Meciul Halep vs Svitolina va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 15:00.

FOTO Imaginile care vorbesc de la sine despre o zi perfecta: Simona Halep, campioana la Wimbledon

Simona Halep nu mai face parte, incepand de sambata, din grupul jucatoarelor care au in CV un singur titlu de Grand Slam, jucatoarea noastra cucerind Wimbledon-ul dupa o finala perfecta contra Serenei Williams regina la All England Club de sapte ori). Intra in material pentru a vedea imaginile care dau culoare unei adevarate sarbatori pentru tenisul romanesc.

Site-ul oficial de la Wimbledon: Halep a uluit-o pe Serena Williams, a uluit publicul de pe terenul central si aproape toata lumea de pe Planeta Tenis

Site-ul oficial al turneului de la Wimbledon a scris ca Simona Halep a uluit intreaga lume cu succesul ei de la All England Club 6-2, 6-2 cu Serena Williams).

VIDEO Loviturile care au ingenuncheat-o pe Serena Williams si aplauzele smulse de Simona Halep

Simona Halep a facut un meci perfect in finala de la Wimbledon si a castigat al doilea titlu de Grand Slam din cariera. Romanca a acoperit tot Terenul Central de la All England Club, a exasperat-o pe Serena Williams cu loviturile precise din aparare, a trecut fara ezitare in atac si i-a lasat o singura optiune adversarei: sa o aplaude la finalul punctelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )