Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Loviturile care au ingenuncheat-o pe Serena Williams si aplauzele smulse de Simona Halep

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Loviturile care au ingenuncheat-o pe Serena Williams si aplauzele smulse de Simona Halep

Simona Halep a facut un meci perfect in finala de la Wimbledon si a castigat al doilea titlu de Grand Slam din cariera. Romanca a acoperit tot Terenul Central de la All England Club, a exasperat-o pe Serena Williams cu loviturile precise din aparare, a trecut fara ezitare in atac si i-a lasat o singura optiune adversarei: sa o aplaude la finalul punctelor. continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO. Comentariu grosolan al lui Ilie Nastase

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Ilie Nastase este convins ca Simona Halep va ridica trofeul deasupra capului. SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ONLINE STREAM LIVE VIDEO Cred ca Simona nu va.

Simona Halep a zdrobit-o pe Serena Williams, in finala de la Wimbledon. Romanca devine o legenda

Simona Halep Serena Williams se joaca sambata, 13 iulie 2019, de la ora 16:00. Marea finala de la Wimbledon va fi transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport 2, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate de partida.

VIDEO Serena Williams, serviciul primit de la un barbat si returul care sfideaza orice defensiva

Andy Murray si Serena Williams au obtinut calificarea in optimile probei de dublu mixt de la Wimbledon, iar americanca a reusit lovitura zilei pe serviciul lui Fabrice Martin.

VIDEO Serena Williams, fair-play dupa infrangerea in fata Simonei Halep: Cand o jucatoare evolueaza asa, trebuie sa-ti scoti palaria

Campioana de sapte ori la Wimbledon, Serena Williams a fost invinsa in doar 55 de minute de Simona Halep, scor 6-2, 6-2, in finala editiei din acest an a Grand Slam-ului londonez. Americanca a avut numai cuvinte de lauda pentru jucatoarea noastra, recunoscandu-i superioritatea. Cand o jucatoare evolueaza asa, trebuie sa-ti scoti palaria, a spus Serena Williams.

Ilie Nastase recidiveaza. A jignit-o din nou pe Serena Williams: A slabit, trebuie sa o ridice cu macaraua!

Ilie Nastase o tine pe Serena Williams din jignire in jignire. Ce spune fostul mare tenismen roman despre sportiva care va juca sambara in finala de la Wimbledon cu Simona Halep? Ilie Nastase, jigniri fara precedent pentru Serena Williams Ilie Naastase ii aduce iar mari jigniri Serenei Williams, una dintre cele mai cunoscute jucatoare din .

Serena Williams, imaginile pe care nu le-ai vazut niciodata. Detalii nestiute despre dramele din trecutul ei

Serena Williams este adversara Simonei Halep in finala de la Wimbledon 2019. in cariera sa a castigat 39 de titluri de Grand Slam si a ajuns sa fie considerata cea mai buna jucatoare din istoria tenisului. Viata ei nu a fost insa lipsita de greutati. Putini sunt cei care stiu dramele care i-au marcat trecutul.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Serena Williams, finala de la Wimbledon 2019. Surpriza pentru romani

Simona Halep Serena Williams este marea finala de la Wimbledon 2019. Meciul se va disputa sambata, 13 iulie, de la ora 16:00. Simona a urcat deja pe locul 4 in clasamentul WTA si se va mentine pe aceasta pozitie indiferent de rezultatul din partida cu Serena. Simona Halep Serena Williams, finala de la .

Eurosport: Simona Halep sta intre istorie si Serena Williams

Simona Halep sta intre istorie si Serena Williams, a titrat editia online in limba franceza a canalului Eurosport. Titlul face referire la trofeul de Grand Slam cu numarul 24 pe care Serena Williams il poate cuceri, sambata, in finala de la Wimbledon, in care o va intalni pe Simona Halep. O victorie a americancei ar face-o pe aceasta sa egaleze numarul de Grand Slam-uri castigate de legendara Margaret Court, care detine recordul.

VIP-uri regale in tribuna meciului Simona Halep Serena Williams. Meghan Markle si Kate Middleton vor fi acolo

Simona Halep si Serena Williams se dueleaza sambata, 13 iulie 2019, in marea finala de la Wimbledon. in tribuna si-au anuntat prezenta Meghan Markle si Kate Middleton, care au mai asistat impreuna la meciuri de tenis. Simona este incantata ca va juca la Londra in fata VIP-urilor regale. Meghan Markle si Kate Middleton, in tribuna .

Serena Williams: Simona Halep a jucat la nivelul ei maxim, nu stiu ce as fi putut face altceva

Serena Williams a laudat-o si la conferinta de presa dupa finala de la Wimbledon pe Simona Halep, despre care a spus ca a jucat incredibil.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )