Libnet.ro
UNICEF

00:07

Wimbledon: Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala de la All England Club

Hotnews Hotnews,
 Wimbledon: Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala de la All England Club

Barbora Strycova a rezistat mai putin de o ora impotriva Serenei Williams 59 de minute), americanca reusind sa obtina calificarea in finala de la Wimbledon dupa o victorie categorica s-a jucat intr-o singura directie) in doua seturi, scor 6-1, 6-2. in marea finala de la All England Club, Serena va da peste Simona Halep. continuă pe Hotnews

Cu cine joaca Simona Halep, sambata, in marea finala de la Wimbledon. Pericolul care o paste pe iarba de la Londra

Simona Halep va juca, sambata, 13 iulie 2019, in marea finala de la Wimbledon, dupa ce a obtinut calificarea in urma victoriei din semifinale, scor 6-1, 6-3 cu Elina Svitolina. Romanca o va intalni in ultimul act al turneului de la Londra pe Serena Williams, in fata careia a avut mari probleme in intalnirile directe.

Wimbledon: Simona Halep vs Shuai Zhang are loc marti, de la ora 15:00

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua cu sportiva chineza Shuai Zhang, pozitia 50 WTA, marti, de la ora 15. 00, in sferturile de finala de la turneul de la Wimbledon.

WIMBLEDON: Simona Halep s-a calificat in semifinale

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe chinezo.

Wimbledon: Barbora Strycova a eliminat-o pe Johanna Konta si o va intalni pe Serena Williams in semifinale

Barbora Strycova Cehia, 54 WTA) a produs surpriza in sferturile competitiei de la All England Club, a invins-o pe favorita fanilor Johanna Konta 18 WTA, cap de serie 19), scor 7-65), 6-1, si s-a calificat in penultimul act, acolo unde o va intalni pe Serena Williams.

Halep, umbrita de Serena Williams: De la ce ora si unde va juca Simona, marti, in sferturile de la Wimbledon

Simona Halep 7 WTA) e cel mai bine clasata jucatoare ramasa in competitie pe tabloul feminin, insa, la 37 de ani, Serena Williams 10 WTA) e considerata, in continuare, atractia principala pentru platitorii de bilete.

Suma uriasa pe care o va incasa Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi de ucraineanca Elina Svitolina 8 WTA), scor 6-1, 6-3. Astfel, Simona Halep s-a calificat in finala.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Pentru prima data in cariera Simona Halep va juca in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o de o maniera categorica pe Elina Svitolina in semifinalele turneului londonez.

Simona Halep deschide ziua de marti la Wimbledon

Calificata in sferturile de finala la Wimbledon, Simona Halep revine pe teren marti pentru meciul in urma caruia si-ar putea egala cea mai buna performanta pe iarba londoneza.

Simona Halep s-a indragostit de iarba!

Calificata pentru a doua in cariera in semifinalele de la Wimbledon, Simona Halep spune ca a ajuns sa aiba o relatie speciala cu iarba.

Serena Williams abia asteapta finala cu Simona Halep: Mereu au fost meciuri grele cu ea

Simona Halep si Serena Williams se vor lupta, sambata, pentru trofeul pus in joc la Wimbledon dupa evolutii entuziasmante de ambele parti in cele doua saptamani ale Grand Slam-ului londonez.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )