Libnet.ro
UNICEF

16:45

Halep, dezavantajata de Nike: Dovada ca Simona ia una dintre cele mai mici sume din partea americanilor

Adevărul Adevărul,
Halep, dezavantajata de Nike: Dovada ca Simona ia una dintre cele mai mici sume din partea americanilor

In momentul in care Adidas a renuntat la colaborarea cu Simona Halep, s-a spus ca aceasta plateste pentru faptul ca e din Romania si nu reprezinta o tinta atractiva pentru sponsori. Din pacate, aceasta varianta nu e tocmai departe de adevar. continuă pe Adevărul

Concedieri masive la una dintre cele mai mari banci europene

Una dintre cele mai mari banci europene a anuntat restructurari masive la toate filialele sale. Nordea Bank Abp, prezenta in 20 de tari, intentioneaza sa aloce mult mai putin capital uman dupa ce a recunos.

Temperaturile s-au apropiat de 26 de grade, intr-una dintre cele mai calde zile de noiembrie

Luni dupa-amaiza temperaturile au depasit 25 de grade in mai multe localitati, valorile fiind cu 10 grade peste cele normale perioadei. Si noaptea a fost extrem de calda, spre exemplu la Brasov minima a fost de 15 grade, iar la Oradea, 17 grade. Cel mai cald noiembrie de cand se fac masuratori a fost in 1926 cand au fost 30,5 grade la Calarasi, 30,2 grade la Botosani, 29,4 de grade la Bucuresti si 29 de grade la Iasi.

Una dintre cele mai cunoscute membre ale Miscarii de Rezistenta si supravietuitoare a Holocaustului, Yvette Lundy, a murit la varsta de 103 ani

Yvette Lundy, cunoscuta membra a Miscarii de Rezistenta din Franta si supravietuitoare a lagarelor de exterminare naziste, a murit la varsta de 103 ani, relateaza BBC News.

Concedieri masive la una dintre cele mai mari banci europene, acuzata ca ar fi spalat 700 milioane de euro

Una dintre cele mai mari banci europene a anuntat ca-si va schimba complet strategia, anuntand restructurari masive la toate filialele sale, scrie Bloomberg.

Una dintre primele Ordonante de Urgenta ale noului Guvern: Garantarea unor plati compensatorii pentru minerii din Valea Jiului

Noul premier, Ludovic Orban, a anuntat luni seara ca una dintre primele Ordonante pe care le va aproba Guvernul pe care il conduce se refera la minerii blocati in subteran. Trebuie prelungita ordonanta sau, ma rog, adoptata Ordonanta, astfel incat sa nu le mai punem in pericol sanatatea si viata. Actul normativ la care face referire Orban este cerut de minerii care s-au blocat in subteran la Paroseni si Uricani, in urma cu o saptamana. Ordonanta de Urgenta ar urma sa prevada acordarea unor plati compensatorii pentru minerii care vor ramane fara locuri de munca.

Irina Rimes a compus pentru Andra Maruta o piesa extrem de frumoasa. Legatura dintre cele doua artiste

Irina Rimes si-a inceput cariera scriind, astfel ca, desi se afla printre cele mai indragite cantarete ale momentului, este cautata si din postura de compozitor. Printre artistii care au abordat-o se numara si Andra Maruta, care are acum in palmares o piesa frumosa cu semnatura Irinei. De altfel, cele doua nu colaboreaza doar astfel, ci .

DigiSport: Simona Halep, surclasata de o pustoiaca de 18 ani! Decizia luata de Nike

Amanda Anisimova este una dintre cele mai talentate tinere din noul val al tenisului mondial, alaturi de Cori Gauff. La doar 18 ani, americanca de origine rusa poate semna un contract urias cu Nike.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )