Libnet.ro
UNICEF

14:15

Halep a doborat si Marele Zid Chinezesc: Simona e in semifinale la Wimbledon dupa o victorie nebuna cu Zhang

Adevărul Adevărul,
Halep a doborat si Marele Zid Chinezesc: Simona e in semifinale la Wimbledon dupa o victorie nebuna cu Zhang

Simona Halep a reusit sa intoarca soarta unui meci inceput slab, in care a fost condusa cu 3-0 si 4-1, pentru a ajunge la doi pasi de al doilea Grand Slam din cariera. continuă pe Adevărul

SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare totala pentru Simona

Romanca Simona Halep o are ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, pe tanara.

SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare uriasa pentru Simona

Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, pe.

Simona Halep, victorie de poveste, in sferturi, la Wimbledon! A trecut prin Iad cu Zhang, dar finalul a propulsat-o in varf

Live Stream Online Simona Halep Shuai Zhang. Urmareste meciul dintre jucatoarea noastra si chinezoaica, la turneul Wimbledon 2019. Partida va fi difuzata pe Eurosport, incepand cu ora 15:00. Este meciul din sferturile de finala, iar daca va castiga, Halep se va califica in semifinale, unde o asteapta, insa, alte provocari. Deocamdata, chinezoaica e cea .

Live Stream Online Simona Halep Cori Gauff Live Video pe Eurosport Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff se joaca luni, 8 iulie 2019, in optimile de finala de la Wimbledon. Partida este programata pentru ora 16:30, pe terenul 1 si va fi transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent .

CTP a descoperit secretul succesului lui Halep: Amanuntul care a ajutat-o pe Simona sa straluceasca la Wimbledon

Simona Halep 7 WTA) a ajuns la Londra si a anuntat ca n-are mari asteptari de la al treilea Grand Slam al anului, dupa ce a esuat in tentativa de a-si apara titlul la French Open. Acum, romanca tocmai si-a egalat cel mai bun rezultat la All-England Club.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )