Libnet.ro
UNICEF

22:15

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimi

Online Sport Online Sport,
Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimi

Victorie entuziasmanta pentru Simona Halep in turul 3 la Wimbledon, unde jucatoarea din tara noastra a trecut la pas de Victoria Azarenka. continuă pe Online Sport

Cu cine joaca Simona Halep in optimi la Wimbledon. Prima reactie dupa victoria cu Azarenka

Simona Halep a invins-o in turul 3 pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. Chiar daca a invins-o categoric pe sportiva din Belarus, numarul 7 mondial a ramas cu picioarele pe pamant si a declarat dupa meci ca nu a fost atat de usor .

Halep, primele declaratii dupa calificarea in optimi la Wimbledon: Vreau sa fiu cea mai buna versiune a mea

Romanca Simona Halep s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la Wimbledon, dupa ce a invins-o cu 6-3, 6-1 pe belarusa Victoria Azarenka intr-un duel dintre doi fosti lideri.

Cine este Viktoria Azarenka si ce nationalitate are. Poate fi sfarsitul Simonei Halep la Wimbledon

Viktoria Azarenka este adversara Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Cele doua sportive s-au mai intalnit de patru ori pana in prezent si si-au impartit victoriile. inaintea confruntarii directe din cadrul turneului de la Londra, Halep e pe locul 7 WTA, iar Azarenka pe 40. Cine este Viktoria Azarenka, adversara Simonei Halep la Wimbledon .

CTP o lauda pe Simona Halep dupa victoria cu Azarenka: Cel mai bun meci!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa victoria Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Numarul 7 mondial a invins-o pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Londra. Jurnalistul a laudat-o pe Simona, despre care a spus ca a facut cel mai bun meci din acest .

Wimbledon: Cori Gauff, viitoarea adversara a Simonei Halep

Cori Gauff va fi viitoarea adversara a Simonei Halep, in optimile de la Wimbledon. Americanca de 15 .

PRIMA REACTIE a seicului din Dubai dupa ce sotia sa a fugit cu cei doi copii si cu 35 de milioane de lire sterline

Seicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum a avut o prima reactie publica, dupa ce una dintre sotiile sale a fugit cuc ei doi copii si 35 de milioane de lire sterline, la Londra. El a postat o poezie pe Instag.

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Victoria Azarenka: Nu a fost atat de usor pe cat o arata scorul

Simona Halep a obtinut o victorie entuziasmanta in fata Victoriei Azarenka, in turul al treilea de la Wimbledon. La finalul partidei, romanca a declarat ca partida nu a fost atat de usoara pe cat o arata scorul 6-3, 6-1) si ca nu se uita pe tablou pentru ca asta o ajuta sa nu simta presiunea.

Gigi Becali, prima reactie dupa ce palmaresul Stelei a fost castigat de CSA: inseamna ca toti suntem nebuni si prosti. Asta e tara noastra si trebuie s-o iubim

Gigi Becali, finantatorul celor de la FCSB, a oferit prima reactie, in contextul in care Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, ca palmaresul echipei Steaua Bucuresti, din 1947 si pana in 2003, trebuie sa-i re.

Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon. Adversar de cosmar

Simona Halep a invins-o pe Mihaela Buzarnescu in turul trei la Wimbledon mieruri, 3 iulie. Dupa ora 18:30, romanii au strigat Set Simona!, iar scorul a fost 6-3, 4-6, 6-2, asa ca Halep s-a calificat in optimile de finala la Wimbledon. Cu cine joaca Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Mihaela Buzarnescu la Wimbledon .

Wimbledon: Cori Gauff (15 ani), adversara Simonei Halep din optimi Americanca a salvat doua mingi de meci in fata Polonei Hercog

Cori Gauff, speranta tenisului american 313 WTA, 15 ani), a salvat doua mingi de meci in fata slovenei Polona Hercog 60 WTA), a castigat cu scorul de 3-6, 7-67), 7-5, dupa doua ore si 46 de minute de joc, si s-a calificat in optimile competitiei de la All England Club, unde o va intalni pe Simona Halep.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )