Libnet.ro
UNICEF

23:45

Halep dupa victoria lui Mertens: Nu a fost chiar asa usor

Online Sport Online Sport,
Halep dupa victoria lui Mertens: Nu a fost chiar asa usor

Simona Halep a declarat dupa calificarea in sferturile turneului de la Roland Garros ca meciul cu Elise Mertens nu a fost usor precum o arata scorul. continuă pe Online Sport

Prima reactie a Simonei Halep, dupa victoria fulger cu Elise Mertens

Simona Halep n-a avut probleme in disputa cu Elise Mertens din Belgia, pe care a invins-o clar in optimile de finala de la Roland Garros.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in sferturi la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat fara emotii in sferturile turneului de la Roland Garros, dupa o partida fara emotii in fata lui Elise Mertens, 6 - 2, 6 - 1. Cred ca a fost meciul perfect din acest turneu.

Mihaela Buzarnescu, prima reactie dupa victoria istorica in fata Elinei Svitolina

Romanca Mihaela Buzarnescu s-a calificat in optimi la Roland Garros dupa o victorie istorica. Sunt foarte fericita ca am jucat bine azi. Trebuie sa ma calmez in momentele in care sunt nervoasa n. r. a.

Cum descrie nemtoaica Petkovic jocul lui Halep, dupa ce Simona a DISTRUS-O: Alergi, alergi si speri si te ROGI la DUMENZEU pentru VIATA ta, dar la final TOT PIERZI punctul!

Simona Halep isi uimeste, pur si simplu, adversarele, cu stilul sau de joc. Jucatoarea noastra a trecut, sambata, de nemtoaica Andrea Petkovic, in doua seturi, cu scorul de 7-5, 6-0, reusind sa se.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )