Libnet.ro
UNICEF

18:00

Mihaela Buzarnescu, prima reactie dupa victoria istorica in fata Elinei Svitolina

Antena3 Antena3,
Mihaela Buzarnescu, prima reactie dupa victoria istorica in fata Elinei Svitolina

Romanca Mihaela Buzarnescu s-a calificat in optimi la Roland Garros dupa o victorie istorica. Sunt foarte fericita ca am jucat bine azi. Trebuie sa ma calmez in momentele in care sunt nervoasa n. r. a. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa decizia CCR

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a avut o prima reactie dupa decizia luata de Curtea Constitutionala, aceea de a admitesesizarea ministrului Justitiei, Tudorel Toader. CCR a constatat,.

Augustin Lazar, prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale

Procurorul General, Augustin Lazar, a avut o prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale. Acesta a sustinut ca a luat act de decizie si la fel ca seful statului asteapta motivarea CCR. Biroul de infor.

Victor Ponta, prima reactie dupa amanarea din dosarul lui Dragnea

Victor Ponta a avut o prima reactie ironica, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru 8 iunie decizia in dosarul lui Liviu Dragnea, privind angajarile fictive de la Directia Generala de As.

DNA, prima reactie dupa decizia CCR: Ne exprimam ingrijorarea fata de potentiala afectare a statutului de independenta a procurorilor

Directia Nationala Anticoruptie reactioneaza dupa ce Curtea Constitutionala a anuntat ca a constatat existenta unui conflict intre Guvern si presedinte dupa refuzul lui Klaus Iohannis de a o revoca din fu.

Tudorel Toader, prima reactie dupa decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader reactioneaza dupa ce judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis miercuri ca exista un conflict constitutional intre Executiv si Presedintie prin refuzul lui Klaus Io.

Mihaela Buzarnescu, in optimi, dupa ce a eliminat una dintre favoritele la castigarea trofeului la Roland Garros

Mihaela Buzarnescu, locul 33 WTA si cap de serie numarul 31, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a eliminat-o, vineri, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, una dintre favoritele la castigarea trofeului, cu scorul de 6-3, 7-5.

Prima reactie a procurorului general dupa decizia CCR: Vrem sa stim daca magistratii mai sunt independenti (VIDEO)

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, a avut joi o prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale privind refuzul lui Klaus Iohannis de a o revoca pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi. in contextul.

Prima reactie a DNA, dupa decizia Curtii Constitutionale

Procurorii DNA au avut o prima reactie dupa decizia Curtii Constitutionale care a admis, miercuri, sesizarea Guvernului privind un conflict juridic de natura constitutionala intre ministrul Justitiei si.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al treilea la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, miercuri, pentru prima oara, in runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus de suedeza Rebecca Pe.

Mihaela Buzarnescu scrie istorie la Roland Garros

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu este prima dintre reprezentantele Romaniei care ajunge in turul 3 la Roland Garros in acest an.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )