Libnet.ro
UNICEF

13:31

Halep, dupa victoria cu Siniakova din Fed Cup: Am jucat ceea ce a trebuit Ce spune depre fanii romani din tribune

Adevărul Adevărul,
Halep, dupa victoria cu Siniakova din Fed Cup: Am jucat ceea ce a trebuit Ce spune depre fanii romani din tribune

Simona Halep a declarat ca a jucat ceea ce a trebuit in partida din FedCup cu Katerina Siniakova, pe care a invins-o, sambata, cu 6-4, 6-0 in a doua partida a intalnirii dintre Cehia si Romania, din sferturile de finala ale Grupei Mondiale a Cupei Federatiei. continuă pe Adevărul

Declaratia Simonei Halep dupa victoria cu Siniakova

Simona Halep a aratat impecabil in meciul de sambata contra Katerinei Siniakova si a adus punctul prin care Romania a egalat Cehia dupa primele doua partide de simplu in confruntarea de Fed Cup pentru un loc in semifinalele Grupei Mondiale.

Simona Halep, prima reactie dupa victoria din Fed Cup

Simona Halep a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ostrava dupa cea de-a doua partida a intalnirii de Fed Cup Cehia - Romania, ca a practicat un tenis de calitate in meciul.

Simona Halep a egalat situatia in Fed Cup, Cehia - Romania 1-1

Echipele Cehiei si Romaniei sunt la egalitate, 1-1, in sferturile Grupei Mondiale a Fed Cup, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Katerina Siniakova cu 6-4, 6-0, sambata, in Ostravar Arena din.

Cehia conduce Romania dupa primul meci din Fed Cup. Pliskova a trecut fara emotii de Buzarnescu, scor 6-1, 6-4

In primul meci al intalnirii de la Ostrava, dintre Cehia si Romania, din sferturile de finala ale Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei, Mihaela Buzarnescu 29 WTA) a intalnit-o pe Karolina Pliskova 5 WTA).

FOTO Ce i-a facut Simona Halep colegei sale, Mihaela Buzarnescu, inaintea meciului cu Cehia, din Fed Cup

Romania intalneste in acest weekend Cehia, in sferturile de finala ale Fed Cup, partidele urmand a avea loc in sala, la Ostrava.

Sorana, incompatibila cu Halep, dar alaturi de ea: Cum a comentat sansele Romaniei in meciul cu Cehia din Fed Cup

In weekend, Romania va fi cu ochii spre Ostrava, acolo unde tricolorele se vor duela cu Cehia in Grupa Mondiala de la Fed Cup.

Cand este programat duelul Simona Halep - Karolina Pliskova, meciul vedeta al partidei de Fed Cup, Cehia-Romania

Meciul Cehia Romania, din Fed Cup 2019, ne poate aduce o calificare in premiera in semifinalele Grupei Mondiale a competitiei.

Romania a pierdut primul meci din Fed Cup. Buzarnescu, invinsa fara drept de apel de Pliskova

Mihaela Buzarnescu, locul 29 WTA, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-1, 6-4, de Karolina Plsikova, locul 5 WTA, in primul meci al intalnirii de la Ostrava, dintre Cehia si Romania, din sferturile de finala ale Grupei Mondiale II a Cupei Federatiei.

Fed Cup: Cehia - Romania. Simona Halep a CALCAT-O in PICIOARE pe Siniakova si a egalat scorul dupa prima zi

Este din nou egalitate in meciul de Fed Cup dintre Cehia si Romania. Simona Halep 3 WTA) a invins-o, sambata, intr-o maniera categorica, pe Katerina Siniakova 44 WTA), in doua seturi, cu scorul de 6-4,.

Asa am trait Fed Cup: Katerina Siniakova - Simona Halep

In al doilea meci de simplu programat, sambata, in cadrul confruntarii Cehia - Romania din sferturile Grupei Mondiale in Fed Cup s-au infruntat Katerina Siniakova si Simona Halep.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )