Libnet.ro
UNICEF

11:00

UniCredit a raportat cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UniCredit a raportat cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu

UniCredit a raportat, astazi, cel mai bun profit trimestrial din ultimul deceniu, datele reflectand succesul planului strategic, transmit MarketWatch, Reuters si AP. continuă pe Ziarul Bursa

ROVANA PLUMB: Romania are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani

Rovana Plumb, candidat al PSD pentru alegerile europarlamentare, spune ca tara noastra are cel mai bun program de guvernare din ultimii 20 de ani si acest lucru se intampla deoarece presedinte social-democratilor Liviu Dragnea este un lider cu viziune, care isi iubeste tara.

webPR Marti incepe METAL SHOW TIB la Romexpo!/ Cel mai mare targ tehnic din ultimii zece ani din Romania

METAL SHOW TIB 2019, cel mai mare targ tehnic din ultimii 10 ani din Romania, incepe marti la Romexpo, Bucuresti. Intre 14-17 mai, timp de patru zile, cele mai puternice companii din industrie te asteapta la METAL SHOW TIB cu PREMIERE si OFERTE DE NERATAT .

Avengers: Endgame, cel mai de succes film din toate timpurile. A incasat doua miliarde de dolari in doar doua saptamani!

Avengers: Endgame a avut premiera in urma cu doar doua saptamani si deja a obtinut incasari de doua miliarde de dolari, ajungand astfel unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile! .

Telefonul surpriza de la Huawei care ar putea fi cel mai bun din 2019

Huawei a lansat de curand P30 si P30 Pro, dar pentru toamna mai pregateste inca ceva. Cele mai bune zvonuri despre acest model au ajuns acum online. Huawei lanseaza in toamna, de regula,.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 25 APRILIE - 6 MAI Nuclearelectrica - printre performerii de la BVB

Actiunile Nuclearelectrica SNN) au urcat cu 5,08%, in raport cu moneda euro, in intervalul 25 aprilie - 6 mai, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicilor BET si BET-XT, a caror cotatie s-a depreciat cu 0,36%, respectiv 0,4%, in perioada mentionata.

Cel mai bun sezon din istoria Ligii Campionilor: Cate meciuri dementiale au fost in aceasta editie a competitiei

Liga Campionilor, editia 2018-2019, se pregateste pentru finala de la 1 iunie, cand se vor infrunta Liverpool si Tottenham pe Wanda Metropolitano din Madrid, dar, la ce meciuri ne-a oferit, parca ne-am fi dorit sa nu se sfarseasca niciodata!.

Primul trimestru din 2019, cel mai bun din ultimii 10 ani pentru piata auto

Primul trimestru din 2019 a adus cresteri semnificative pe piata auto, atat pentru autoturismelor noi din Romania, cat si pentru cele rulate, potrivit unei analize Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de Conducere si.

Cel mai inalt zgarie-nori din Europa de Vest, construit intr-un mic oras danez

Danemarca urmeaza sa construias-ca, intr-un mic oras al sau, Brande, cu o populatie de 7. 000 de locuitori, cea mai inalta cladire din Europa de Vest, proiectata de Dorte Mandrup.

Google a lansat cel mai bun telefon pe care nu-l poti cumpara in Romania

Google se pricepe sa creeze servicii digitale. Uneori cu succes, alteori cu un esec rasunator. Acum, demonstreaza ca a inteles cat de cat cum functioneaza si piata de telefoane. Cand a.

Elevul din Alba desemnat cel mai bun din tara la Olimpiada Nationala de Geografie

Ciprian Sicoe, elev in clasa a IX-a la Liceul Horea, Closca si Crisan din Abrud a obtinut premiul I la Olimpiada Nationala de Geografie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )