Libnet.ro
UNICEF

20:45

Halep, mesaj superb dupa cel mai bun sezon din cariera: Ce a scris despre rolul jucat de antrenorul Darren Cahill

Adevărul Adevărul,
Halep, mesaj superb dupa cel mai bun sezon din cariera: Ce a scris despre rolul jucat de antrenorul Darren Cahill

Simona Halep a inceput a 52-a saptamana ca lider mondial, depasind-o in clasamentul all-time al longevitatii pe Azarenka, ajungand pe pozitia a 10-a. continuă pe Adevărul

Digi - cel mai rentabil emitent din BET si BET-XT

Inregistrand o apreciere de 0,76%, in raport cu moneda euro, in intervalul 18 - 25 octombrie, actiunile Digi Communications NV DIGI) reprezinta titlurile cu cel mai bun comportament din cadrul indicilor BET si BET-XT, in perioada mentionata.

Cel mai bun prajitor de cafea din lume dezvaluie secretele celei mai gustoase cafele

Pentru ocafea buna facutaacasatrebuie sa folosesti cateva secrete. Mirela Voicu a mers intr-un laborator al campionilor mondiali ai cafelei sa afle cele mai bune trucuri. Acesti doi.

Academia Romana nu are dreptul sa-si aroge titulatura de cel mai inalt for national de consacrare stiintifica si culturala. Ce spun rezultatele cercetarilor de varf

Academia Romana se autointuleaza, inca din Art. 1, alin. 1, din legea de functionare, drept cel mai inalt for national de consacrare stiintifica si culturala, care reuneste personalitati din tara si.

ArcelorMittal si Nippon Steel preiau cel mai mare producator de otel din India

Creditorii Essar Steel India Ltd. au aprobat oferta comuna a ArcelorMittal si Nippon Steel and Sumitomo Metal Corp. ca oferta finala pentru Essar, cel mai mare producator indian de otel, presat sa-si reduca datoriile, transmite Reuters.

Teodorovici: Salariul minim creste cel mai trziu de la 1 ianuarie

Salariul minim va creste cel mai tarziu de la 1 ianuarie, data fiind acum in analiza Guvernului, a declarat duminica la Antena 3 Eugen Teodorovici, ministerul Finantelor, potrivit Mediafax.

Mircea Radulian, INFP: A fost cel mai puternic seism din ultimii 14 ani

Directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian, a declarat ca seismul de magnitudine 5,8 produs in Buzau si resimtit in Capitala este cel mai puternic din.

Cel mai devastator cutremur produs vreodata. A durat zece minute

Marele Cutremur din Chile, produs pe 22 mai 1960, a fost cel mai mare puternic seism inregistrat vreodata, cu o magnitudine de 9,5 grade pe scara Richter si o durata de 10 minute. Epicentrul seismului a fost.

Radulian, de la Institutul pentru Fizica Pamntului: A fost cel mai puternic seism din ultimii 14 ani. N-avem semne privind un cutremur mare curnd

Directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian, spune, intr-o declaratie pentru Mediafax, ca seismul de magnitudine 5,8 produs in Buzau si resimtit in Capitala este cel mai puternic din ultimii 14 ani, precizand insa ca nu sunt semne privind un cutremur major curand.

''Probabil '' cel mai grav atac antisemit comis vreodata in SUA

Atacul armat de sambata intr-o sinagoga din Pittsburgh este ''probabil '' cel mai grav atac antisemit comis vreodata in SUA, a apreciat principala asociatie de combatere a antisemitismului in Statele Unite, Liga antidefaimare, citata de AFP.

Seful INFP: Este cel mai mare cutremur din acest an. Nu mai asteptam replici

Cutremurul care s-a produs duminica dimineata cu magnitudinea de 5,8 pe scara Richter face parte din activitatea seismica normala a zonei Vrancea si nu asteptam replici, a declarat, duminica dimineata, pentru Agerpres, Constantin Ionescu, directorul general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP). El a precizat ca acesta este cel mai mare seism din 2018.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )