Libnet.ro
UNICEF

00:07

HALEP - MUGURUZA LIVE finala de la Cincinnati. ONLINE VIDEO STREAM Digi Sport 2

Antena3 Antena3,
HALEP - MUGURUZA LIVE finala de la Cincinnati. ONLINE VIDEO STREAM Digi Sport 2

Simona Halepdisputa in aceasta seara unul dintre cele mai importante meciuri ale carierei. Va deveni noul lider al clasamentului WTA daca o va invinge peGarbine. continuă pe Antena3

HALEP - MUGURUZA LIVE FINALA tenis Cincinnati. ONLINE STREAM Digi - VIDEO

HALEP - MUGURUZA LIVE FINALA tenis Cincinnati. ONLINE STREAM Digi - VIDEO. Romanca Simona Halep, favorita numarul 2, o va infrunta pe spaniola Garbine Muguruza in FINALA turneului WTA de la Cincinnati.

HALEP - STEPHENS LIVE tenis Cincinnati. ONLINE STREAM Digi - VIDEO

HALEP - STEPHENS LIVE tenis Cincinnati. ONLINE STREAM Digi - VIDEO. Romanca Simona Halep, favorita numarul 2, o va infrunta pe americanca Sloane Stephens in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati.

HALEP - SEVASTOVA LIVE TENIS. ONLINE STREAM Digi - VIDEO

ONLINE STREAM Digi - VIDEO. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, o va infrunta pe letona Anastasija Sevastova in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati. Partida este transmisa LIVE VIDEO pe Digi Sport la ora 18:00.

SIMONA HALEP-SLOANE STEPHENS LIVE VIDEO STREAM ONLINE. Batalie pentru locul 1 mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu.

Simona Halep, zdrobita de Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati

Pentru a treia oara aflata in fata obtinerii primului loc in clasamentul mondial, Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel de Garbine Muguruza in finala turneului de la Cincinnati, cu 6-1, 6-0. Meciul a fost live text aici.

LIVE Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati

Urmariti in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep o intalneste pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep va urca pe primul loc in clasamentul mondial.

LIVE Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati (21:00)

Urmariti in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep o intalneste pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep va urca pe primul loc in clasamentul mondial.

Asa am trait Simona Halep cu Garbine Muguruza in finala de la Cincinnati

Am transmis in aceasta pagina live text finala turneului WTA de la Cincinnati, in care Simona Halep a intalnit-o pe Garbine Muguruza din Spania. In eventualitatea unui succes Halep ar fi urcat pe primul loc in clasamentul mondial.

Simona Halep a pierdut finala de la Cincinnati si a ratat sansa de a deveni lider mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa fara drept de apel de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-1, 6-0, duminica, in finala turneului WTA de la Cincinnati, dotat cu premii totale de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )