Libnet.ro
UNICEF

05:00

Halep, prima reactie dupa accidentarea suferita la Wuhan: Simona a descris exact ce a simtit pe teren

Adevărul Adevărul,
Halep, prima reactie dupa accidentarea suferita la Wuhan: Simona a descris exact ce a simtit pe teren

Simona Halep a jucat doar doua meciuri la Wuhan Open, unul de dublu, alaturi de Raluca Olaru si altul de simplu, cu Barbora Strycova 34 WTA). Miercuri dimineata, ea n-a putut sa incheie nici macar primul set al duelului cu Elena Rybakina 50 WTA). continuă pe Adevărul

Detalii despre accidentarea suferita de Simona Halep la Wuhan

Noi probleme pentru Simona Halep la Wuhan, dupa ce in urma cu un an abandona tot din cauza unei accidentari.

Prima reactie a fiicei lui Adi Minune, dupa ce a participat la Vocea Romaniei. Ce a insemnat pentru ea aparitia la PRO TV

Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adrian Minune, a avut prima reactie dupa participarea la Vocea Romaniei. Tanara a postat pe Instagram un mesaj pentru fanii sai, postare care a strans multe aprecieri. Adriana Simionescu, fiica cea mica a lui Adi Minune, a participat vineri, 20 septembrie, la Vocea Romaniei. A reusit sa obtina .

Viorel Catarama, reactie dupa ce BEC i-a respins candidatura la prezidentiale: Voi depune contestatie la CCR

Viorel Catarama a avut o prima reactie dupa ce Biroul Electoral Central i-a respins sambata candidatura in cursa pentru prezidentiale. Presedintele Partidului Dreapta Liberala a declarat ca va depune.

Senatorul PSD Florian Bodog, prima reactie dupa vestea ca Senatul ar putea cererea DNA de ridicare a imunitatii: Este vorba de o razbunare penala

Senatorul PSD Florian Bodog, ministru al Sanatatii intre 2017 si 2018, sustine ca dosarul in care DNA il suspecteaza de abuz in serviciu si fals intelectual ca totul a pornit de la o razbunare.

Prima reactie a Ambasadei Olandei legata de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita: Politia si autoritatile judiciare din ambele tari sunt in contact direct

Ambasada Olandei are o prima reactie legata de uciderea fetitei de 11 ani din Dambovita, caz in care principalul suspect este un cetatean olandez. Reprezentanta diplomatica la Bucuresti spune ca Politia si autoritatile judiciare din ambele tari sunt in contact direct.

Cazul Dambovita. Ambasada Olandei, prima reactie in cazul fetitei ucise

Ambasada Olandei are prima reactie in cazul fetitei ucise din Dambovita. Oficialii olandezi din tara.

Simona Halep, dupa accidentarea de la Wuhan: Pare un pic diferita, dar este in aceeasi zona (unde a suferit o hernie de disc)

Simona Halep a declarat, miercuri, dupa ce a fost nevoita sa abandoneze meciul cu Elena Rybakina, ca accidentarea ei pare a fi de natura musculara. Ea spune ca problemele la spate par diferite de hernia de disc suferita anul trecut, dar durerile sunt in aceeasi zona.

WTA Wuhan: Simona Halep si Raluca Olaru s-au calificat in optimile probei de dublu

Perechea formata din Simona Halep si Raluca Olaru s-a calificat, duminica, in optimile probei de dublu din cadrul turneului de la Wuhan. Cele doua romance s-au impus in fata chinezoaicelor Qianhui TangXinyu Wang, scor 7-63), 4-6, 10-8, dupa o ora si 41 de minute de joc.

Simona Halep a abandonat in optimile la Wuhan Open. A pus stop in primul set cu Elena Rybakina, la scorul 4-5, 30-30

Simona Halep Elena Rybakina este duelul din optimile de finala la Wuhan Open. Partida este programata miercuri, 25 septembrie 2019, de la ora 5:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport. De asemenea, meciul poate fi urmarit online in format live text si video. Va vom tine la curent cu .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Elena Rybakina, in optimi la Wuhan Open

Simona Halep locul 6 WTA) joaca in optimile de finala la Wuhan Open impotriva sportivei Elena Rybakina locul 50 WTA), miercuri, 25 septembrie 2019, de la ora 5:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Simona Halep Elena .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )