Libnet.ro
UNICEF

21:00

Simona Halep, dupa accidentarea de la Wuhan: Pare un pic diferita, dar este in aceeasi zona (unde a suferit o hernie de disc)

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa accidentarea de la Wuhan: Pare un pic diferita, dar este in aceeasi zona (unde a suferit o hernie de disc)

Simona Halep a declarat, miercuri, dupa ce a fost nevoita sa abandoneze meciul cu Elena Rybakina, ca accidentarea ei pare a fi de natura musculara. Ea spune ca problemele la spate par diferite de hernia de disc suferita anul trecut, dar durerile sunt in aceeasi zona. continuă pe Hotnews

Simona Halep abandoneaza la Wuhan cu probleme la spate

Jucatoarea Simona Halep s-a retras, miercuri, in finalul primului set al meciului cu Elena Rybakina de la Wuhan Open.

Simona Halep a debutat la turneul de la Wuhan! Ce a facut romanca in primul tur

Perechea formata din Simona Halep si Raluca Olaru s-a calificat, duminica, in optimile probei de dublu ale turneului de la Wuhan.

Simona Halep este in optimile de la WTA Wuhan, dupa o victorie la pas cu Barbora Strycova (VIDEO)

Simona Halep, locul 6 WTA, s-a calificat in optimile turneului de la WTA Wuhan, dupa o victorie facila cu Barbora Strycova 34 WTA) in minimum de seturi, 6-3 6-2, si se pregateste acum sa dea peste Elena.

Halep, despre accidentare: Pare un pic diferita, dar este in aceeasi zona

Simona Halep a declarat, miercuri, dupa ce a fost nevoita sa abandoneze meciul cu Elena Ribakina, ca.

Simona Halep a abandonat in optimile la Wuhan Open. A pus stop in primul set cu Elena Rybakina, la scorul 4-5, 30-30

Simona Halep Elena Rybakina este duelul din optimile de finala la Wuhan Open. Partida este programata miercuri, 25 septembrie 2019, de la ora 5:00 si este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport. De asemenea, meciul poate fi urmarit online in format live text si video. Va vom tine la curent cu .

Simona Halep, debut cu dreptul la Wuhan

Simona Halep a trecut cu bine de testul primului meci de simplu la turneul de la Wuhan, China.

Simona Halep, victorie la turneul de la Wuhan (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a debutat cu o victorie in turneul WTA de la Wuhan China), dotat cu premii totale de 2,828 milioane dolari, 6-3, 6-2 cu cehoaica Barbora Strycova, marti, in runda a doua a.

Detalii despre accidentarea suferita de Simona Halep la Wuhan

Noi probleme pentru Simona Halep la Wuhan, dupa ce in urma cu un an abandona tot din cauza unei accidentari.

Halep, prima reactie dupa accidentarea suferita la Wuhan: Simona a descris exact ce a simtit pe teren

Simona Halep a jucat doar doua meciuri la Wuhan Open, unul de dublu, alaturi de Raluca Olaru si altul de simplu, cu Barbora Strycova 34 WTA). Miercuri dimineata, ea n-a putut sa incheie nici macar primul set al duelului cu Elena Rybakina 50 WTA).

Simona Halep, aparitie de senzatie la gala de la Wuhan. Rochia rosie cu care le-a eclipsat pe celelalte jucatoare de tenis

Simona Halep va debuta, curand, la turneul de la Wuhan in proba de simplu. Pana atunci, insa, a facut senzatie cu rochia pe care a purtat-o la petrecerea jucatoarelor, gazduita de organizatori in debutul competitiei. Simona Halep spera la castigarea trofeului de la Wuhan, dupa esecul de la US Open, cand a fost eliminata dupa .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )