Libnet.ro
UNICEF

15:30

Halep scapa de presiunea lui Wozniacki la Indian Wells si e sigura de primul loc

Online Sport Online Sport,
Halep scapa de presiunea lui Wozniacki la Indian Wells si e sigura de primul loc

Daneza Caroline Wozniacki a fost eliminata, marti noapte, in turul 3 la Indian Wells si astfel Simona Halep ramane fara emotii pe primul loc mondial. continuă pe Online Sport

VIDEO Caroline Wozniacki, eliminata in optimi de Daria Kasatkina - Simona Halep va ramane lider mondial si dupa Indian Wells

Daria Kasatkina Rusia - cap de serie numarul 20) a furnizat surpriza zilei pe tabloul feminin de simplu de la Indian Wells, dupa ce a eliminat-o in optimi pe Caroline Wozniacki Danemarca - 2 WTA). Rusoaica s-a impus in doua seturi, scor 6-4, 7-5.

Simona Halep o invinge pe Qing Wang in optimile de la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, marti, in sferturile de finala la Indian Wells dupa un meci de doua seturi contra chinezoaicei Qing Wang. Vezi aici meciul lui Halep cu imagini video live.

Simona Halep o invinge pe Qiang Wang in optimile de la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat, marti, in sferturile de finala la Indian Wells dupa un meci de doua seturi contra chinezoaicei Qiang Wang. Vezi aici meciul lui Halep cu imagini video live.

VIDEO Simona Halep e in semifinale la Indian Wells dupa o inclestare teribila

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells dupa ce a trecut de Petra Martici in trei seturi, scor 6-4, 6-7, 6-3.

VIDEO Simona Halep e in sferturi la Indian Wells! Romanca, resuscitata din nou de interventia lui Darren Cahill

Simona Halep a trecut in optimile turneului de la Indian Wells de chinezoaica Qiang Wang, scor 7-5, 6-1, dupa un meci care a durat o ora si 16 minute.

Simona Halep a dezvaluit secretul calificarii in optimi la Indian Wells. Ce i-a transmis Carolinei Dolehide, dupa victoria chinuita in fata ei

Simona Halep a invins-o greu, la Indian Wells, pe americanca Caroline Dolehide locul 165 WTA), in trei seturi 1-6, 7-6 3), 6-2), la capatul unui meci de de doua ore si 6 minute. La finalul jocului, Simona a.

Simona Halep a dat lovitura! Veste de ultima ora de la Indian Wells

Simona Halep ramane numarul 1 mondial dupa Indian Wells, datorita faptului ca daneza Caroline Wozniacki 2 WTA) a fost eliminata in optimile competitiei de categorie Premier Mandatory. Simona trebuie sa-i.

SIMONA HALEP - PETRA MARTIC ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - PETRA MARTIC ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Halep este la un singur pas de careul de asi al competitiei de la Indian Wells, castigata in 2015. Simona o va intalni in sferturi, in direct.

HALEP - WANG LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM Digi BNP Paribas Open - VIDEO

HALEP - WANG LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM Digi BNP Paribas Open - VIDEO. Halep, campioana la Indian Wells in 2015, va juca pentru un loc in sferturi cu chinezoaica Qiang Wang, care a dispus de Kristina.

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - QIANG WANG ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )