Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO Simona Halep e in sferturi la Indian Wells! Romanca, resuscitata din nou de interventia lui Darren Cahill

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep e in sferturi la Indian Wells! Romanca, resuscitata din nou de interventia lui Darren Cahill

Simona Halep a trecut in optimile turneului de la Indian Wells de chinezoaica Qiang Wang, scor 7-5, 6-1, dupa un meci care a durat o ora si 16 minute. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep, in sferturi la Indian Wells (7-5, 6-1 cu Qiang Wang) - Magicianul Darren Cahill

Usor iritata de multele greseli nefortate, Simona a apelat in criza de idei) la ajutorul lui Darren Cahill, in momentul in care Qiang Wang China - 55 WTA), conducea cu 5-4 in primul set. Din acel moment, lucrurile s-au schimbat exponential, australianul reusind sa potoleasca demonii din mintea liderului mondial. Halep a mai pierdut un singur game, victoria conturandu-se intr-o ora si 15 minute 7-5, 6-1). Simona este in sferturi la Indian Wells Premier Mandatory), faza a competitie unde o va intalni pe Petra Martic Croatia, 51 WTA). Se actualizeaza.

Adversara-surpriza pentru Halep la Indian Wells. Pe cine va intalni romanca in urmatorul tur

Simona Halep si-a aflat adversara din urmatorul meci pe care il va juca la Indian Wells. Romanca va intalni o jucatoare aflata pe pe locul 165 WTA. Surpriza mare in meciul dintre sportiva Dominika.

VIDEO Ce lovitura! Simona Halep este in optimi la Indian Wells, dar punctul meciului si al zilei i-a apartinut americancei de 19 ani

Simona Halep a avut mult de furca in partida cu americanca de 19 ani, Caroline Dolehide, pe care a invins-o in trei seturi.

VIDEO Simona Halep - nervoasa, Darren Cahill - antrenor de clasa! Cum a reusit australianul sa schimbe totul

Simona Halep s-a calificat in sferturile de la Indian Wells abia dupa ce a reusit sa isi stapaneasca nervii si sa joace ce trebuia sa joace de la inceput.

VIDEO Simona Halep, implicata intr-o campanie alaturi de Chivu, Marica, Contra si Craioveanu

Simona Halep este implicata intr-o campanie umanitara, alaturi de cativa fosti fotbalisti de la echipa nationala.

Simona Halep, in sferturi la Indian Wells. Victorie in doua seturi in fata lui Qiang Wang. Cu cine se va duela jucatoarea noastra pentru un loc in semifinale

Simona Halep, numarul unu WTA, e in sferturi la Indian Wells. Sportiva noastra a invins-o, marti, in optimile de finala ale competitiei californiene pe chinezoaica Qiang Wang, locul 55 in ierarhia feminina.

LIVE VIDEO, ora 20.00, in direct de la Indian Wells - Simona Halep vs Qiang Wang, pentru un loc in sferturile de finala ale turneului din California

Simona Halep joaca in aceasta seara in optimile turneului de la Indian Wells, unde o intalneste pe chinezoaica Qiang Wang.

LIVE VIDEO- in direct de la Indian Wells - Simona Halep vs Qiang Wang, pentru un loc in sferturile de finala ale turneului din California

Simona Halep joaca in acum in optimile turneului de la Indian Wells, unde o intalneste pe chinezoaica Qiang Wang.

Simona Halep, in optimi la Indian Wells. Victorie cu emotii, dupa ce liderul mondial a fost DOMINAT TOTAL in primul set (VIDEO)

Simona Halep, numarul unu mondial, e in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells California). Calificarea a fost una muncita, in urma unui meci lung, impotriva americancei Caroline Dolehide 19.

VIDEO Simona Halep s-a calificat cu emotii in optimile de finala ale turneului de la Indian Wells

Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3107 seconds )