Libnet.ro
UNICEF

09:15

Halep si-a aflat adversara din turul III: A provocat o mare surpriza la capatul unui meci teribil

Adevărul Adevărul,
Halep si-a aflat adversara din turul III: A provocat o mare surpriza la capatul unui meci teribil

Simona Halep 3 WTA) va juca in urmatoarea runda impotriva sportivei cu cel mai bun clasament dintre cele care i-au iesit in cale pana acum la Australian Open 2020. continuă pe Adevărul

Simona Halep si-a aflat adversara din turul II de la Australian Open. Vom avea parte de un duel in premiera, joi dimineata

Simona Halep o va infrunta in premiera pe Harriet Dart, in turul II de la Australian Open, joi dimineata, in conditiile in care britanica venita din calificari a produs o mare surpriza si a eliminat-o pe.

Simona Halep isi cunoaste adversara din turul 2 la Australian Open

La prima vedere Simona Halep va avea o misiune facila in turul 2, dupa ce in runda inaugurala a avut de lucru serios cu Jennifer Brady din Statele Unite.

Cine transmite la TV meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady, din turul 1 la Australian Open

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce la Adelaide s-a oprit in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Aryna Sabalenka. Numarul 3 WTA joaca in primul tur impotriva americancei Jeniffer Brady locul 49 WTA). Simona Halep Jennifer Brady, in primul tur la .

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 .

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart si s-a calificat in turul III de la Australian Open. Britanica a avut o rabufnire neasteptata de orgoliu in actul secund

Simona Halep a invins-o pe Harriet Dart, 173 WTA, in turul II de la Australian Open, intr-o partida in care problema castigatoarei nu s-a pus nicio secunda. Simona Halep a pornit ca din tun in meci si a.

Halep, traseu tot mai clar: Cu cine ar putea juca in turul III. Urmatoarea ei adversara a fost umilita de Sarapova

Simona Halep 3 WTA) a trecut in minimum de seturi de Jennifer Brady 49 WTA) si, in turul II, se va intersecta cu o sportiva pe care n-a mai intalnit-o in circuitul WTA.

Halep si-a aflat adversara: A jucat un meci pe viata si pe moarte pentru a ajunge in turul II

Simona Halep 3 WTA) a trecut de Jennifer Brady 49 WTA) in runda inaugurala de la Australian Open 2020, iar in urmatoarea partida va avea o adversara mai slab cotata decat americanca de 24 de ani.

VIDEO Cine este adversara Simonei Halep - Nu a reusit pana acum sa patrunda in TOP 100 mondial - Cand va avea loc meciul

Harriet Dart este un nume care nu spune mare lucru pentru iubitorii tenisului din Romania, jucatoarea de 23 de ani aflandu-se la doar a doua prezenta pe tabloul principal de la Australian Open. Cu toate acestea, poate fi o jucatoare periculoasa daca nu i se acorda atentia cuvenita. Simona Halep vs Harriet Dart din turul doi de la Australian Open va avea loc joi, de la ora 10:00 ora Romaniei) urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport.

INCENDIAR! intrebarea care a blocat-o pe SIMONA HALEP: Nici nu stiu sa raspund

Intrebata de Alex Corretja daca stie care va fi adversara din turul 2 de la Australian Open 2020, Simona Halep a avut o reactie amuzanta. Ma uit la tablou, dar il uit imediat. Daca ma intrebi acum.

Australian Open (m): Doi favoriti au parasit competitia din turul I (Rezultatele zilei)

Turneul de la Melbourne si-a incheiat si a doua zi de concurs, iar surprizele nu au intarziat sa apara. Doi dintre favoritii de pe tabloul masculin au parasit deja intrecerea din runda inaugurala. Felix Auger-Aliassime cap de serie numarul 20) a fost depasit de Ernests Gulbis, in timp ce Jo-Wilfried Tsonga a abandonat in momentul in care era condus cu 2-1 la seturi de Alexei Popyrin. Nu au avut probleme Rafael Nadal, Dominic Thiem, Gael Monfils, Nick Kyrgios si Stan Wawrinka.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )