Libnet.ro
UNICEF

12:00

Halep si-a aflat adversara pentru optimi la Australian Open: i-a refuzat un trofeu in 2019. Ce a spus Simona despre meci

Adevărul Adevărul,
Halep si-a aflat adversara pentru optimi la Australian Open: i-a refuzat un trofeu in 2019. Ce a spus Simona despre meci

Belgianca Elise Mertens, cap de serie 16, este adversara Simonei Halep pentru optimile de la Australian Open. Sportiva in varsta de 24 de ani a avut nevoie de aproape doua ore de joc pentru a o invinge pe americanca CiCi Bellis, locul 600 WTA in acest moment, scor 6-1, 6-75), 6-0. continuă pe Adevărul

Barty, prima jucatoare calificata in optimi la Australian Open, dupa o victorie autoritara

Ashleigh Barty este prima jucatoare calificata in optimi la editia 2020 a turneului de la Australian Open, dupa 6-3, 6-2 in fata Elenei Rybakina Kazahstan, cap de serie 29).

Simona Halep ajunge in turul 3 la Australian Open

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat in turul 3 de la Australian Open, joi, dupa un meci de doua seturi contra britanicei Harriet Dart, sportiva venita din calificari.

Simona Halep da peste Mertens in optimile Australian Open, dupa victoria en-fafare cu Putintseva. Cum arata statistica la nivel de dueluri directe

Simona Halep, locul 3 WTA, o va infrunta luni pe Elise Mertens, 17 WTA, in optimile de la Australian Open, dupa ce a invins-o en-fafare pe Yulia Putintseva, 38 WTA, scor 6-1 6-4, reusind astfel sa se califice.

Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open. Ce s-a intamplat ultima data cand s-au intalnit

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Cu alte cuvinte, asa cum mentionam cu alta ocazie, Simona a devenit favorita la castigarea trofeului. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open Adversara .

Halep merge in optimi la Australian Open

Simona Halep s-a calificat sambata dimineata in optimile de finala de la Australian Open si isi cunoaste deja adversara.

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open

Fostul lider WTA va evolua a sasea oara in turul al treilea la Melbourne cu Yulia Putintseva. Partida va avea loc sambata de la ora 04:00, ora Romaniei. Cati bani a castigat Simona Halep dupa ce a invins-o pe Harriet Dart la Australian Open Dupa victoria fara drept de apela sportivei noastre impotriva britanicei Harriet .

VIDEO Halep, multumita dupa primele trei meciuri de la Australian Open: Sunt pregatita. Si foarte, foarte fericita

Simona Halep a savurat din plin calificarea in saptamana a doua la Australian Open, gratie victoriei cu 6-1, 6-4 in fata Yuliei Putintseva.

Australian Open: Elise Mertens, adversara Simonei Halep din optimi Belgianca s-a impus in trei seturi

Simona Halep se va duela cu Elise Mertens 17 WTA si favorita 16), in optimile de la Australian Open. Cele doua jucatoare s-au mai confruntat de trei ori, romanca s-a impus in doua dintre partide ambele pe zgura), insa a pierdut singurul meci disputat pe hard finala de la Doha).

Halep si-a aflat adversara din turul III: A provocat o mare surpriza la capatul unui meci teribil

Simona Halep 3 WTA) va juca in urmatoarea runda impotriva sportivei cu cel mai bun clasament dintre cele care i-au iesit in cale pana acum la Australian Open 2020.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )