Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Playtech Playtech,
Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat . continuă pe Playtech

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Harriet Dart, in turul 2 la Australian Open

Simona Halep locul 3 WTA) Harriet Dart locul 173 WTA) este duelul din turul 2 la Austrlian Open. Meciul este programat joi, 23 ianuarie, de la ora 10:00 si este transmis in direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmarit si online in format live stream. Simona Halep Harriet Dart, .

Australian Open: Cand se va juca meciul Simona Halep vs Yulia Putintseva

Finalista in 2018 la Australian Open, Simona Halep o va intalni in turul trei de la Melbourne pe Yulia Putintseva 38 WTA). Organizatorii australieni au anuntat ora la care va avea loc confruntarea se va disputa sambata, pe Rod Laver Arena).

Cand joaca Simona Halep cu Yulia Putintseva. Programul anuntat pentru sambata la AO

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de sambata, cand pe teren se va afla si Simona Halep pentru meciul cu Yulia Putintseva din turul al 3-lea.

Simona Halep: inainte eram obsedata de tenis, am invatat ca trebuie sa ma relaxez Ce spune despre meciul cu Elise Mertens si retragerea din tenis

Simona Halep a declarat, sambata, dupa victoria reusita in fata Yuliei Putintseva, in turul al treilea al Australian Open, ca este foarte fericita ca a acces in a doua saptamana a competitiei. Aceasta a vorbit si despre schimbarea sa de mentalitate, in prezent reusind sa se deconecteze mai usor si sa se relaxeze in zilele libere, si despre momentul in care se va retrage.

VIDEO Cine este adversara Simonei Halep - Nu a reusit pana acum sa patrunda in TOP 100 mondial - Cand va avea loc meciul

Harriet Dart este un nume care nu spune mare lucru pentru iubitorii tenisului din Romania, jucatoarea de 23 de ani aflandu-se la doar a doua prezenta pe tabloul principal de la Australian Open. Cu toate acestea, poate fi o jucatoare periculoasa daca nu i se acorda atentia cuvenita. Simona Halep vs Harriet Dart din turul doi de la Australian Open va avea loc joi, de la ora 10:00 ora Romaniei) urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Eurosport.

Simona Halep, declaratia care a socat o lume intreaga. Probabil, voi anunta ca voi juca un ultim meci si ma voi retrage!

Ajunsa la 28 de ani, Simona Halep va juca optimile de finala de la Australian Open 2020, impotriva belgiencei Elise Mertens. Disputa va avea loc pe 27 ianuarie. inca nu se stie ora oficiala de joc, dar cert este ca Simona are sansa de a ajunge in finala turneului. Simona Halep, declaratia care a socat .

Simona Halep a facut ANUNTUL SOC! Da, e adevarat: SE RETRAGE DEFINITV din tenis! ...Este ultimul meu an in circuit

Simona Halep este sigura de prezenta in a doua saptamana de Australian Open, unde o va infrunta pe Elise Mertens, a 17-a tenismena a lumii. Totusi, dupa victoria cu Putintseva din turul III, sportiva noastra.

Simona Halep e in a doua saptamana de Australian Open, iar romanii au dat deja drumul la calcule. Ce traseu ar putea avea spre marele trofeu si cum sta la casele de pariuri

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, s-a calificat in faza optimilor de finala de la Australian Open, unde o va infrunta pe Elise Mertens, locul 17 mondial. Acestea fiind spuse, romanii au dat deja drumul la to.

Simona Halep da peste Mertens in optimile Australian Open, dupa victoria en-fafare cu Putintseva. Cum arata statistica la nivel de dueluri directe

Simona Halep, locul 3 WTA, o va infrunta luni pe Elise Mertens, 17 WTA, in optimile de la Australian Open, dupa ce a invins-o en-fafare pe Yulia Putintseva, 38 WTA, scor 6-1 6-4, reusind astfel sa se califice.

La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open

Australian Open este in plina desfasurare, iar, pentru moment, parcursul Simonei Halep la acest turneu ese unul foarte bun. Este cotata ca una din favoritele la castigarea turneului de Grand Slam de anul acesta. La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open Dupa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )