Libnet.ro
UNICEF

05:00

Halep se umple de bani: care este premiul pentru calificarea in finala Roland Garros

Adevărul Adevărul,
Halep se umple de bani: care este premiul pentru calificarea in finala Roland Garros

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru a treia oara in finala turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 6-4, pe spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei: Decizia CCR este obligatorie pentru toti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat joi ca decizia CCR este obligatorie pentru toti. Orice decizie este producatoare de efecte juridice de la momentul publicarii in Monitorul Oficial. Nu cred.

HALEP - MERTENS LIVE STREAM ROLAND GARROS. Simona joaca pentru calificarea in sferturi ONLINE VIDEO EUROSPORT

Organizatorii de laRoland Garrosau anuntat ora la care va incepe duelul dintreSimona Halepsi belgiancaElise Mertens. Liderul WTA si.

Halep, rasplatita ca o regina: Simona primeste o suma uriasa pentru calificarea in semifinale. Cat ar incasa pentru trofeu

Simona Halep a obtinut pana acum cinci victorii la French Open, iar cea mai dificila a venit, astazi, dupa doua ore si 16 minute in fata lui Kerber 12 WTA).

Motivul pentru care este bine sa mananci inghetata. Sigur nu te gandeai la asta

Pe timpul verii, inghetata este unul dintre cele mai apreciate deserturi, pentru efectul sau racoritor si pentru marea varietate de combinare, cand vine vorba de arome. Dincolo de toate acestea, inghetata aduce.

Motivul pentru care este bine sa porti protectie solara si in avion

Protectia solara trebuie aplicata pe fata chiar si atunci cand zburati cu avionul. Razele UVB si UVA pot patrunde in avion, din cauza nivelului de inatime foarte ridicat, care poate provoca afectiuni.

nalta Curte va da pe 20 iunie sentinta definitiva n dosarul CET Govora n care este inculpat Dan Sova

Un complet de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit luni ca pe data de 20 iunie va pronunta sentinta definitiva in dosarul CET Govora, in care fostul senator Dan Sova a fost condamnat in prima instanta la trei ani inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, anunta Agerpres.

Care este randamentul Pilonului II de pensii ajustat cu inflatia?

Calculele arata un randament mediu anualizat ajustat cu inflatia al sumelor transferate catre Pilonul II de circa 4%. Altfel spus, in medie a existat o fructificare in termeni de putere de cumparare a sumelor transferate cu acest nivel. Spre exemplu, daca presupunem ca un participant a transferat in fiecare an din perioada 2008-2018 1000 de lei in termeni reali, castigul sau ar fi 40 de lei pentru sumele transferate in ultimul an, 81,6 pentru sumele transferate in urma cu 2 ani, 480,2 pentru sumele transferate in urma cu 10 ani, respectiv un total de 2486,4 in 10 ani.

FOTO. Cine a vazut pe viu ce apare in poza asta a murit in chinuri! Care este explicatia

Aceasta poza arata lava solidificata de la explozia nucleara de la Cernobal. Incidentul s-a petrecut la 26 aprilie, acum 32 de ani. Chiar si acum, zona este radioactiva si niciun organism viu nu supravietuieste.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )