Libnet.ro
UNICEF

13:15

Motivul pentru care este bine sa porti protectie solara si in avion

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care este bine sa porti protectie solara si in avion

Protectia solara trebuie aplicata pe fata chiar si atunci cand zburati cu avionul. Razele UVB si UVA pot patrunde in avion, din cauza nivelului de inatime foarte ridicat, care poate provoca afectiuni. continuă pe Antena3

Motivul pentru care este bine sa mananci inghetata. Sigur nu te gandeai la asta

Pe timpul verii, inghetata este unul dintre cele mai apreciate deserturi, pentru efectul sau racoritor si pentru marea varietate de combinare, cand vine vorba de arome. Dincolo de toate acestea, inghetata aduce.

Motivul pentru care lifturile au oglinzi.Sigur nu stiai asta!

Putini stiu ca motivul secret pentru care toate lifturile sunt dotate cu oglinda este ca reduce anxietatea. Poate parea surprinzator, dar oglinda distrage de la angoasa sa si cea mai deprimata persoana din.

Motivul pentru care Printesa Charlotte nu are voie sa stea la aceeasi masa cu parintii ei

Si copiii din Familia Regala au multe reguli de urmat. Publicatia Harpers Bazaar Australia sustine ca Printesa Charlotte este nevoita sa stea la masa copiilor in timpul vizitelor oficiale, si nu pentru.

Motivul pentru care o femeie a nascut la o clinica de avorturi

O femeie din Mississippi a intrat in travaliu si a nascut la singura clinica de avorturi din statul american. Femeia se afla la un control pentru a afla in ce stadiu se afla sarcina, insa era mai avansata.

Motivul pentru care nu trebuie sa le urezi oaspetilor Pofta buna! la masa

Samuel Briatore, presedintele Academiei Italiene de Eticheta, explica cum trebuie sa ne comportam la masa, in conformitate cu regulile etichetei. Desi majoritatea oamenilor cred ca a spune pofta buna!.

Descoperire uriasa facuta de cercetatori! Motivul pentru care zilele devin tot mai lungi

Cercetatorii de la Universitatea din Wisconsin si Madison au descoperit ca, acum 1,4 miliarde de ani, luna a orbitat mult mai aproape de planeta Pamant. Astfel, o zi a avut numai 18 ore, cand corpul ceresc a.

Motivul incredibil pentru care Kate Middleton si Melania Trump nu-si tin sotii de mana in public

Expertii in limbajul trupului au emis niste ipoteze absolut credibile despre gestul de afectiune pe care cele doua cupluri faimoase NU il fac in public. Care este adevaratul motiv pentru care Ducii de Cambridge.

Zodiile pentru care luna iunie nu va fi cea mai buna

Zodiile pentru care luna iunie nu va fi cea mai buna: Sagetator Acestinativirisca sa aiba probleme infamiliedin cauza faptului ca nu stiu sa comunice. Problemele se gasesc in oric.

Zodiile pentru care luna mai nu va fi cea mai buna

Zodiile pentru care luna mai nu va fi cea mai buna: Sagetator Acestinativirisca sa aiba probleme infamiliedin cauza faptului ca nu stiu sa comunice. Problemele se gasesc in oric.

Motivul ascuns pentru care Printesa Diana purta un plic din satin la toate evenimentele

La fiecare eveniment formal, Printesa Diana purta o poseta plic din satin, pe care o asorta cu tinuta sa. Rolul acestui accesoriu nu era, insa, numai de a tine cateva obiecte personale ci avea un scop bine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )