Libnet.ro
UNICEF

06:15

Haley Reinhart, una dintre cele mai cunoscute voci din Postmodern Jukebox, pe 14 mai la LOFT Lounge in Bucuresti

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Haley Reinhart, una dintre cele mai cunoscute voci din Postmodern Jukebox, pe 14 mai la LOFT Lounge in Bucuresti

Haley Reinhart vine la Bucuresti cu o serie de piese proaspete de pe Lo Fi Soul, cel mai nou album lansat anul trecut in Statele Unite, anunta organizatorul Events. Fanii o pot intalni pe 14 mai la LOFT Lounge, unde vor putea canta alaturi de artista melodiile care au consacrat-o, dar si cantecele de pe . continuă pe Ceaşca de Cultură

Academician Leon Danaila: Aceasta este una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Toti romanii trebuie sa o stie

Academicianul Leon Danaila spune ca cele mai crunte boli ale vremurilor pe care le traim sunt provocate in mare parte de gandurile negative.

Haley Reinhart pe 14 mai la LOFT Lounge in Bucuresti

Haley Reinhart, una dintre cele mai cunoscute voci din Postmodern Jukebox, pe 14 mai la LOFT Lounge .

Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur. Ce risca locuitorii din blocurile noi

Romania este una dintre cele mai vulnerabile tarii in cazul unui cutremur. in Bucuresti, avand deja cladiri incadrate in cazurile de urgenta, dar care nu sunt totusi restaurate. Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur? Romania nu este o tara ferita de cutremure, specialistii aratand ca Vrancea este una dintre .

Faze tari: 5 dintre cele mai scumpe alimente produse in jurul lumii; Un barbat a incercat sa plateasca o politista sub acoperire pentru sex cu un hamburger

Proiect inedit la Paris: De ce sa aduci oi la turnul Eiffel. Preacuviosul android: Un templu budist din Japonia are un preot robot.

Mai ceva ca-n telenovele! Pamela Anderson s-a despartit de noul ei sot dupa 12 zile!

Desi a fost mereu considerata a fi una dintre cele mai sexy si mai ravnite femei din lume, iata ca asta nu ii garanteaza Pamelei Anderson succesul in amor! Actrita s-a despartit de noul ei sot dupa doar 12 zile! .

incepe Galmed, unul dintre cele mai importante congrese medicale din Romania, destinat studentilor, farmacistilor si medicilor rezidenti

Evenimentul stiintific si educational se va desfasura in perioada 12-15 martie 2020, iar cele 4 zile de congres vor fi destinate atat conferintelor si workshop-urilor pe teme de interes actual din domeniul sanatatii, cat si prezentarilor de lucrari stiintifice.

SOC! Ce SECRET ascunde ANDREEA MARIN? S-a aflat care este NUMELE REAL al celebrei vedete! NU O SA iTI VINA SA CREZI!

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din Romania. Desi se lauda cu o cariera de succes in televiziune, vedeta a reusit intotdeauna sa isi tina viata personala cat mai departe.

HALUCINANT! Cati bani cere Vladuta Lupau pentru a canta la o nunta! La asta nu se astepta nimeni

Vladuta Lupau este una dintre cele mai cunoscute cantarete de muzica populara din Romania. Tanara artista are agenda plina de evenimente, iar preturile sunt uriase.

BOMBA in showbiz! Loredana Groza, DEZVALUIRI despre operatiile estetice. Nu ne nastem perfecti

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute si apreciate cantarete din tara noasta. Desi anul.

VIDEO Romania, lovita de fenomene extreme in 2019. Tornada de la Drajna, cel mai inspaimantator vartej. De ce este Baraganul o zona cu risc ridicat

Una dintre cele mai inspaimantatoare tornade din Romania a lovit Baraganul pe 30 aprilie 2019, a doua zi de Paste. Vartejul nimicitor s-a produs la ora 17. 45 in zona localitatii Drajna, din Calarasi, si in doar cateva minute a facut prapad. Fenomele extreme, furtuni violente si ploi devastatoare, nu ne-au ocolit in 2019.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1882 seconds )