Libnet.ro
UNICEF

23:30

HALUCINANT! Cat ar fi castigat Mihai Eminescu din cartile care ii apar in Romania...

B1 B1,
HALUCINANT! Cat ar fi castigat Mihai Eminescu din cartile care ii apar in Romania...

Cartile lui Mihai Eminescu se vand din ce in ce mai slab, in ciuda faptului ca, pe 15 ianuarie, majoritatea romanilor il omagiaza recitand sau postand poeziile sale pe retelele de socializare. Potrivit. continuă pe B1

Mihai Eminescu: Mita e-n stare sa patrunda orisiunde in tara aceasta. Pentru mita, capetele de sus ale administratiei vand sangele si averea unei generatii

Mihai Eminescu nu a fost doar un mare poet, ci si jurnalist, criticand dur politicienii: Toate numirile in functiuni nu se fac dupa merit, ci dupa cum ordona deputatii, care, la randul lor, atarna de comitetele de politicieni de profesie, formate in fiece centru de judet, spunea el.

VIDEO Explicatia lui Igor Dodon de ce Mihai Eminescu este moldovean si nu poate fi numit roman

Insotit de consilierii prezidentiali, Igor Dodon a depus flori marti, 15 ianuarie, la bustul marelui poet Mihai Eminescu, de pe Aleea Clasicilor din Gradina Publica Stefan cel Mare, cu prilejul implinirii a 169 de ani de la nasterea scriitorului. Traditional, presedintele tarii a accentuat ca Mihai Eminescu este moldovean si nu roman.

Matei Visniec, nominalizat la Premiul National de Poezie Mihai Eminescu

Poetul si dramaturgul Matei Visniec a fost nominalizat pentru Premiul National de Poezie Mihai Eminescu- Opera Omnia, pe anul 2018, a anuntat presedintele Fundatiei Culturale Hyperion - caiete botosanene, Gellu Dorian.

Mihai Eminescu, cine de circ mediatic

Da cautare pe google. Ce-i scris despre Mihai Eminescu? Pe Wikipedia e un text imbarligat despre cel mai influent poet, despre recuperarea curentelor literare, despre partizanatul sau conservator. Cine sta sa citeasca asa ceva, vomita sau se ticaloseste: ce treaba am eu cu asta? CLICK aici Celelalte postari influente despre Eminescu sar de pe ax. E nebun, sifilitic, geniu, antisemit, baiat tocmai bun pentru vreo conspiratie bolnava. De fapt, e ziua ta, nu? Ce-au facut din tine, ba, Eminescule?.

EMOTIONANT! Ambasadorul Germaniei recita din Mihai Eminescu, in romana si germana (VIDEO)

De Ziua Culturii Nationale, ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, a recitat in limbile germana si romana, poezia Revedere a lui Mihai Eminescu. Totodata, acesta a inaugurat, in curtea re.

VIDEO Ambasadorul Germaniei, Cord Meier-Klodt, recita, n germana si romna, cteva versuri din Mihai Eminescu, de ziua Culturii nationale

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, a recitat, in germana si in romana, cateva versuri din poezia Revedere a lui Mihai Eminescu, de ziua Culturii nationale, inainte de a ura La multi ani culturii romane, la multi ani relatiilor noastre culturale.

Igor Dodon, despre Mihai Eminescu: S-a nascut moldovean. A plecat din viata n Romnia

Presedintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, insista ca Mihai Eminescu este moldovean. S-a nascut moldovean, in Moldova. A plecat din viata in Romania, a afirmat Dodon. El a marturisit ca in studentie a fost pe punctul de a traduce in limba franceza Luceafarul lui Eminescu, scrie ziarulnational. md.

Omagiu pentru Mihai Eminescu, la 169 de ani de la nasterea marelui poet

Cu prilejul celor 169 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu, o echipa a Primariei Municipiului Calarasi a adus un omagiu prin depunerea unor flori la monumentul situat in centrul orasului.

FOTO Expozitie la Muzeul Judetean Teleorman: carti postale ilustrate si plicuri filatelice la 169 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu

Muzeul Judetean Teleorman gazduieste marti, 15 ianuarie, o expozitie aniversara dedicata poetului national Mihai Eminescu. Manifestarea, deschisa publicului pana la sfarsitul lunii, cuprinde carti postale ilustrate si plicuri filatelice.

Povestea statuii lui Mihai Eminescu de pe faleza Constantei dezvelita de regele Carol al II-lea

Statuia lui Mihai Eminescu de pe faleza orasului Constanta, intitulata Elegia, a fost dezvelita de regele Carol al II-lea si a fost sculptata de Oscar Han, un mare artist al vremii. Ansamblul statuar a fost comandat de Ion N. Roman.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )