Libnet.ro
UNICEF

13:30

EMOTIONANT! Ambasadorul Germaniei recita din Mihai Eminescu, in romana si germana (VIDEO)

B1 B1,
EMOTIONANT! Ambasadorul Germaniei recita din Mihai Eminescu, in romana si germana (VIDEO)

De Ziua Culturii Nationale, ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, a recitat in limbile germana si romana, poezia Revedere a lui Mihai Eminescu. Totodata, acesta a inaugurat, in curtea re. continuă pe B1

DE ZIUA CULTURII NATIONALE: Ambasadorul Germaniei recita din Eminescu, in germana si romana

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, a recitat in limbile germana si romana, de Ziua Culturii Nationale.

VIDEO Ambasadorul Germaniei, Cord Meier-Klodt, recita, n germana si romna, cteva versuri din Mihai Eminescu, de ziua Culturii nationale

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti, Cord Meier-Klodt, a recitat, in germana si in romana, cateva versuri din poezia Revedere a lui Mihai Eminescu, de ziua Culturii nationale, inainte de a ura La multi ani culturii romane, la multi ani relatiilor noastre culturale.

Cele mai frumoase citate din Mihai Eminescu. Munca unui om se poate plati. Caracterul, cultura lui, nicicand

Pe 15 ianuarie, celebram 169 de ani de la nasterea poetului nepereche Mihai Eminescu. Reamintim cateva dintre citatele sale celebre, profunde si la fel de actuale.

Mihai Eminescu, intreaga opera, aplicatie gratuita pentru telefoanele inteligente, lansata de Academia Romana

Academia Romana lanseaza aplicatia digitala Mihai Eminescu, intreaga opera de Ziua Culturii Nationale, marti, la Ateneul Roman.

Mihai Eminescu, intreaga opera. Academia Romana lanseaza o aplicatie gratuita pentru smartphones

Academia Romana lanseaza aplicatia digitala Mihai Eminescu, intreaga opera de Ziua Culturii Nationale, marti, la Ateneul Roman. Opera eminesciana va fi disponibila, in regim gratuit si intr-un format.

Mihai Eminescu, intreaga opera, o aplicatie pentru smartphone. Lansarea INEDITA a Academiei Romane

Academia Romana lanseaza aplicatia digitala Mihai Eminescu, intreaga opera, marti, de Ziua Culturii Nationale, la Ateneul Roman. Opera eminesciana va fi disponibila, in regim gratuit si intr-un .

VIDEO Explicatia lui Igor Dodon de ce Mihai Eminescu este moldovean si nu poate fi numit roman

Insotit de consilierii prezidentiali, Igor Dodon a depus flori marti, 15 ianuarie, la bustul marelui poet Mihai Eminescu, de pe Aleea Clasicilor din Gradina Publica Stefan cel Mare, cu prilejul implinirii a 169 de ani de la nasterea scriitorului. Traditional, presedintele tarii a accentuat ca Mihai Eminescu este moldovean si nu roman.

Matei Visniec, nominalizat la Premiul National de Poezie Mihai Eminescu

Poetul si dramaturgul Matei Visniec a fost nominalizat pentru Premiul National de Poezie Mihai Eminescu- Opera Omnia, pe anul 2018, a anuntat presedintele Fundatiei Culturale Hyperion - caiete botosanene, Gellu Dorian.

HALUCINANT! Cat ar fi castigat Mihai Eminescu din cartile care ii apar in Romania...

Cartile lui Mihai Eminescu se vand din ce in ce mai slab, in ciuda faptului ca, pe 15 ianuarie, majoritatea romanilor il omagiaza recitand sau postand poeziile sale pe retelele de socializare. Potrivit.

Igor Dodon, despre Mihai Eminescu: S-a nascut moldovean. A plecat din viata n Romnia

Presedintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, insista ca Mihai Eminescu este moldovean. S-a nascut moldovean, in Moldova. A plecat din viata in Romania, a afirmat Dodon. El a marturisit ca in studentie a fost pe punctul de a traduce in limba franceza Luceafarul lui Eminescu, scrie ziarulnational. md.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2078 seconds )