Libnet.ro
UNICEF

07:01

Cine a castigat in conflictul dintre Alex Velea si Abi Talent. Cati bani au castigat de la Youtube din aceasta cearta

Playtech Playtech,
Cine a castigat in conflictul dintre Alex Velea si Abi Talent. Cati bani au castigat de la Youtube din aceasta cearta

Unul dintre marile scandaluri din showbiz-ul romanesc ii are ca protagonisti pe Alex Velea si Abi Talent. Fronturile de lupta: online, dar si fata in fata. Conflictul lor a ajuns acum la final. Cine a avut chinta roiala in maneca si cati bani i-a adus victoriosului stresul ultimelor 30 de zile? Cine a castigat in . continuă pe Playtech

SOC in showbiz! CU CINE a facut AMOR Alex Velea?! VESTEA NEASTEPTATA primita chiar de ANTONIA!

Alex Velea este unul dintre cei mai populari cantareti din Romania! in prezent, Alex Velea traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Antonia, alaturi de care are si doi copii.

S-au certat si si-au aruncat vorbe grele, dar au avut de castigat! Alex Velea si Abi Talent au incasat o multime de bani de pe urma scandalului!

Alex Velea si Abi Talent si-au aruncat multe vorbe grele in spatiul public. S-au tot certat, iar YouTube-ul le-a servit drept camp de lupta.

Vestea care o va lasa masca pe Antonia. Cu cate femei a ajuns in pat Alex Velea. A recunoscut tot public

Alex Velea a reintrat in atentia publicului, dupa scandalul cu Abi Talent, iar disputa celor doi a tinut saptamani bune, spre deliciul fanilor, care au sorbit fiecare reactie a celor doi. Acum, Velea are alte vesti cu care si-a surprins fanii, dar cu siguranta, si pe actuala sa sotie. Vestea care o va lasa masca .

BOMBA ANULUI iN SHOWBIZ! Alex VELEA a facut SEX cu PESTE 50 de FEMEI PANA LA 20 de ANI! Ce parere are ANTONIA?

Alex Velea a marturisit intr-un interviu recent ce nebunii a facut din dragoste. Artistul a marturisit si cate femei i-au trecut prin pat, dar si ce regreta cel mai mult din relatiile trecute.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )