Libnet.ro
UNICEF

05:30

HALUCINANT! Celebra cantareata de MUZICA POPULARA a stat de vorba cu IISUS si cu FECIOARA MARIA: Aratau exact ca in icoana

B1 B1,
HALUCINANT! Celebra cantareata de MUZICA POPULARA a stat de vorba cu IISUS si cu FECIOARA MARIA: Aratau exact ca in icoana

Celebra cantareata de muzica populara Saveta Bogdan a facut declaratii halucinante, marturisind ca L-a visat pe Iisus Hristos, care a sfatuit-o sa nu mai planga, iar de atunci, artista nu a mai varsat o la. continuă pe B1

LACRIMI in muzica populara! Este vorba despre Benone Sinulescu: GATA, POT SA MOR

Marele cantaret Benone Sinulescu a declarat in urma cu cateva luni ca va pregati unul dintre cele mai mari proiecte ale carierei sale, relateaza Stirescu.

DESPARTIRE DUREROASA in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CIOBANU! Vestea a picat ca un TRASNET!

Din pacate, marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala in urma cu ceva timp.

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut PROBLEME CARDIACE!

Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viatala varsta de 68 de ani, in urma unor complicatii cardiace. Cojocaru a absolvit Facultatea de Muzica din Brasov si Conservatorul Ciprian Porumbescu din.

Muzica populara e in doliu! indragitul interpret iubit de toti romanii a murit: Din pacate a facut infarct...

Este din nou doliu in muzica populara romaneasca! Artista Andrada Barsauan trece prin momente cumplite. Ea a anuntat ca indragitul interpret Daniel Siminic a murit in urma unui infarct.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )