Libnet.ro
UNICEF

09:30

Haos pe stadioane, viitor de AUR pentru tara: George Simion, ultrasul din politica

Adevărul Adevărul,
Haos pe stadioane, viitor de AUR pentru tara: George Simion, ultrasul din politica

Partidul Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), marea surpriza a alegerilor parlamentare, are un co-presedinte cu un CV patat pe arenele sportive. continuă pe Adevărul

Liderul AUR, care in trecut a socat tara, a intrat in Parlament. Ce avere are George Simion si cu ce se ocupa

Marea surpriza a acestor alegeri este Alianta pentru Unirea Romanilor. AUR, un partid infiintat in urma cu un an de George Simion, un personaj care se declara nationalist si care a aparut in spatiul public in urma cu mai multi ani intr-o serie de scandaluri legate de fostul presedinte, Ion Iliescu.

AUR trece Prutul. Formatiunea lui George Simion va crea un partid nationalist si la Chisinau

Rezultatul surprinzator obtinut de Alianta pentru Unirea Romanilor AUR) la parlamentarele din Romania, care a permis ca formatiunea lui George Simion sa ajunga in Legislativ, a motivat conducerea AUR sa ia decizia de a trece Prutul si a de fonda un partid similar, nationalist, si in Republica Moldova.

VIDEO Cine este si ce vrea AUR? George Simion, la interviurile HotNews LIVE Cred ca ar trebui ca lucrurile esentiale, educatia, locurile de munca, restaurantele, terasele, sa continue asa cum continuau inainte de pandemie Nu ne revendicam din doctrina

Co-presedintele partidului Alianta pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a fost invitat luni, de la ora 16. 00, la interviurile HotNews LIVE. AUR a obtinut peste 8% dintre voturi la alegerile parlamentare de duminica, potrivit datelor partiale ale BEC.

Ciolacu, intrebat daca PSD ar colabora cu AUR: Nu am avut inca o discutie cu George Simion. Cred ca gandim la fel sa ne aparam voturile si pe urma sunt convins ca vom avea si discutii politice

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat daca PSD ar colabora cu partidul AUR pentru a forma o majoritate parlamentara, ca inca nu a avut o discutie cu George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor. Liderul social-democratilor a adaugat: Cred ca gandim la fel: sa ne aparam voturile, sa vedem ce reprezentare vom avea exact in viitorul Parlament si pe urma sunt convins ca vom avea si discutii politice. Conform rezultatelor provizorii ale alegerilor parlamentare 2020, PSD se afla pe primul loc, iar AUR se situeaza pe pozitia a patra si intra in Parlament, avand in jur de 9%.

Digisport: Cine este George Simion, ultrasul care conduce partidul AUR, marea surpriza a alegerilor parlamentare

Partidul AUR este marea surpriza a Alegerilor Parlamentare din acest an pentru ca este aproape sigur ca va trece pragul electoral. Co-presedintele partidului AUR este un ultras, George Simion 34 de ani), cel care a contribuit la aparitia gruparilor Honor et Patria si Uniti Sub Tricolor, care reunesc suporteri ai echipei nationale a Romaniei.

GEORGE SIMION, AUR: Nu o sa intram, in niciuna din variante, in vreo coalitie de guvernare

Copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor AUR), George Simion, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-ului de la alegerile parlamentare, ca formatiunea pe care o reprezinta a avut un rezultat bun si nu va dori sa intre in nicio coalitie de guvernare.

Ce avere are George Simion. Cati bani a castigat liderul AUR in 2019

Ce detalii se cunosc despre liderul formatiunii AUR? O mare parte din romani au fost surprinsi de cifrele rezultate in urma alegerilor parlamentare de anul acesta si de reusita lor. Cati bani a castigat liderul AUR in 2019? Ce avere are liderul formatiunii AUR Una din surprizele din cadrul alegerilor parlamentare de anul acesta a .

Ciolacu, intrebat daca PSD ar colabora cu AUR: Nu am avut inca o discutie cu George Simion

Marcel Ciolacu a declarat, intrebat daca PSD ar colabora cu partidul AUR pentru a forma o majoritate parlamentara, ca inca nu a avut o discutie cu George Simion, co-presedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor. Liderul social-democratilor a adaugat: cred ca gandim la fel: sa ne aparam voturile, sa vedem ce reprezentare vom avea exact in viitorul Parlament si pe urma sunt convins ca vom avea si discutii politice.

George Simion (AUR): Cerem demisia guvernului Orban pentru ca a fraudat votul si 100.000 de romani n-au putut vota

Liderul AUR George Simion a declarat, duminica, la Antena 3, ca guvernul Orban trebuie sa isi dea demisia, pentru faptul ca 100. 000 de romani din diaspora ar fi fost impiedicati sa voteze si pentru faptul ca 14. 000 de voturi prin corespondenta au disparut.

George Simion, copresedinte AUR: Nu vom face parte din nicio Coalitie, pentru noi sunt la fel partidele lui Iohannis cu cele ale lui Ciolacu C. Tarziu: Vom declansa o revolutie conservatoare

George Simion, copresedintele Aliantei pentru Unirea Romanilor, a declarat la aflarea rezultatelor exit-poll care dau AUR cu peste 5%, ca este o victorie a neamului romanesc si ca aartidul condus de el nu va intra in niciuna din variante in vreo Coalitie de guvernare, deoarece pentru noi sunt la fel partidele lui Marcel Ciolacu cu partidele lui Iohannis.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )