Libnet.ro
UNICEF

01:05

Haosul continua. Iohannis a semnat demisiile ministrilor ALDE, insa n-a acceptat interimarii propusi de PSD. Ministerele sunt in aer

Adevărul Adevărul,
Haosul continua. Iohannis a semnat demisiile ministrilor ALDE, insa n-a acceptat interimarii propusi de PSD. Ministerele sunt in aer

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberere din functie ale ministrilor ALDE, insa a nu a semnat si propunerile pentru ministrii interimari pe care ii dorea Viorica Dancila. continuă pe Adevărul

Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE - Gratiela Gavrilescu, Anton Anton si Viorel Ilie.

Iohannis a aprobat demisiile ministrilor ALDE. Niciun raspuns la propunerile lui Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a celor trei ministri ALDE care au demisionat marti, dupa ce formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu a decis sa iasa de la guvernare. Presedintele nu a dat insa un raspuns.

Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele prin care ia act de demisiile ministrilor AL.

Surse: Sedintele de Guvern ar putea fi blocate. Se asteapta verdictul lui Klaus Iohannis

Potrivit surselor obtinutede Antena 3,Guvernul este in blocaj total dupa ce presedintele a semnat demisiile ministrilor ALDE. Sedintade saptamana viitoare a executivului ar fi imposibil de.

Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a ministrilor ALDE

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a semnat vineri, decretelele de eliberare din functie a ministrilor ALDE, a informat Administratia Prezidentiala. Este vorba despreGratiela Gavrilescu.

Presedintele Iohannis a semnat eliberarea din functie a ministrilor ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind demisia celor trei ministri ai ALDE - Gratiela Gavrilescu, Anton Anton si Viorel Ilie - in urma deciziei ALDE de rupere a coalitiei cu PSD si de iesire de la guvernare. Seful statului nu a dat insa un raspuns propunerilor Vioricai Dancila de ministri interimari in locul demisionarilor de la ALDE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )