Libnet.ro
UNICEF

19:15

Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE

România Liberă România Liberă,
Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele prin care ia act de demisiile ministrilor AL. continuă pe România Liberă

Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE - Gratiela Gavrilescu, Anton Anton si Viorel Ilie.

Haosul continua. Iohannis a semnat demisiile ministrilor ALDE, insa n-a acceptat interimarii propusi de PSD. Ministerele sunt in aer

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberere din functie ale ministrilor ALDE, insa a nu a semnat si propunerile pentru ministrii interimari pe care ii dorea Viorica Dancila.

Iohannis a aprobat demisiile ministrilor ALDE. Niciun raspuns la propunerile lui Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a celor trei ministri ALDE care au demisionat marti, dupa ce formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu a decis sa iasa de la guvernare. Presedintele nu a dat insa un raspuns.

Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a ministrilor ALDE

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a semnat vineri, decretelele de eliberare din functie a ministrilor ALDE, a informat Administratia Prezidentiala. Este vorba despreGratiela Gavrilescu.

Guvernul a adoptat cadrul legal prin care organizatiile pot face parte din EURES

Guvernul a adoptat o ordonanta prin care este instituit cadrul legal si institutional privind modul in care organizatiile interesate pot deveni parte a retelei EURES, conform unui comunicat de presa al Ministerului Muncii si Justitiei Sociale.

Digi 24: CTP: Presedintele Iohannis bate cuiul in scandura pe care i-a intins-o cu gratie doamna Dancila

Gazetarul Cristian Tudor Popescu considera ca premierul Viorica Dancila i-a oferit pe tava presedintelui Klaus Iohannis puncte electorale prin propunerile de remaniere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )