Libnet.ro
UNICEF

05:15

Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a ministrilor ALDE

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a ministrilor ALDE

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, a semnat vineri, decretelele de eliberare din functie a ministrilor ALDE, a informat Administratia Prezidentiala. Este vorba despreGratiela Gavrilescu. continuă pe Antena3

Presedintele Iohannis a semnat eliberarea din functie a ministrilor ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind demisia celor trei ministri ai ALDE - Gratiela Gavrilescu, Anton Anton si Viorel Ilie - in urma deciziei ALDE de rupere a coalitiei cu PSD si de iesire de la guvernare. Seful statului nu a dat insa un raspuns propunerilor Vioricai Dancila de ministri interimari in locul demisionarilor de la ALDE.

Dana Girbovan a anuntat ca isi retrage demisia din magistratura, dupa respingerea lui Klaus Iohannis! S-a vazut din nou ca justitia e importanta ca arma in lupta politica

Dana Garbovan a reactionat marti seara printr-un mesaj postat pe Facebook dupa respingerea numirii sale in functia de ministru al Justitiei de catre presedintele Klaus Iohannis. Aceasta a precizat ca decizia pr.

Iohannis a aprobat demisiile ministrilor ALDE. Niciun raspuns la propunerile lui Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din functie a celor trei ministri ALDE care au demisionat marti, dupa ce formatiunea condusa de Calin Popescu Tariceanu a decis sa iasa de la guvernare. Presedintele nu a dat insa un raspuns.

Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele prin care ia act de demisiile ministrilor AL.

Iohannis a semnat decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretele prin care ia act de demisiile ministrilor ALDE - Gratiela Gavrilescu, Anton Anton si Viorel Ilie.

Haosul continua. Iohannis a semnat demisiile ministrilor ALDE, insa n-a acceptat interimarii propusi de PSD. Ministerele sunt in aer

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberere din functie ale ministrilor ALDE, insa a nu a semnat si propunerile pentru ministrii interimari pe care ii dorea Viorica Dancila.

De ce a respins-o Klaus Iohannis pe Dana Girbovan pentru functia de ministru al Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca respinge remanierea propusa de Viorica Dancila. A si explicat de ce in cazul majoritatii ministrilor. in primul rand, nu accept nici o propunere.

Klaus Iohannis respinge acuzatiile de incalcare grava a independentei justitiei: Sectia pentru judecatori a CSM nu ar trebui sa faca politica

Presedintele Klaus Iohannis respinge acuzatiile de incalcare a independentei justitiei formulate de Sectia pentru Judecatori a CSM si explica faptul ca nu a respins candidatura pentru functia de ministru al justitiei a judecatorului Dana-Cristina Girbovan, ci a cetateanului roman Dana-Cristina Girbovan, care a acceptat propunerea premierului de a ocupa o functie de ministru intr-un guvern politic si care a si inaintat demisia din magistratura.

Adrian Nastase il ataca dur pe Klaus Iohannis

Adrian Nastase reactioneaza dur dupa discursul presedintelui Klaus Iohannis de miercuri seara. Citeste si: Presedintele Iohannis: Resping remanierea propusa de Viorica Dancila. PSD si ALDE sunt vinovate.

KLAUS IOHANNIS: Resping in integralitate remanierea propusa de premier

Presedintele Klaus Iohannis a respins, ieri, remanierea propusa de premierul Viorica Dancila dupa iesirea ALDE de la guvernare. Iohannis nu a ratat prilejul pentru a ataca din nou coalitia care a condus tara in ultimii doi ani si jumatate si a sustinut ca ruptura dintre PSD si ALDE confirma dispretul cu care cele doua partide ii trateaza pe cetateni si ca interesele liderilor politici ai celor doua formatiuni politice sunt mai presus de interesele cetatenilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )