Libnet.ro
UNICEF

09:45

Haradinaj afirma ca va candida din nou pentru functia de premier kosovar daca nu va fi inculpat

Hotnews Hotnews,
 Haradinaj afirma ca va candida din nou pentru functia de premier kosovar daca nu va fi inculpat

Fostul premier kosovar Ramush Haradinaj, citat de un tribunal de la Haga pentru a fi chestionat in legatura cu violentele din timpul razboiului din Kosovo, a declarat marti ca va candida din nou pentru sefia Guvernului daca nu va fi pus sub acuzare, relateaza site-ul agentiei Reuters, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea candideaza din nou la Primaria Capitalei: Uite ca m-a convins

Gabriela Firea a anuntat ca va candida pentru un nou mandat la Primaria Capitalei. Nu, sub nicio forma nu s-a pus problema in aceasta manieraUite ca m-a convins, a spus Firea. Gabriela Firea candideaza din nou la Primaria Capitalei Marti, la finalul CEx al PSD, unde a fost desemnata Viorica Dancila prezidentiabilul PSD, Gabriela Firea .

Cei trei candidati selectati pentru functia de procuror european: Catalin Borcoman, Constantin Dumitrescu si Daniel Horodniceanu Lista va fi trimisa Consiliului Uniunii Europene - UPDATE

Procurorii Catalin Borcoman, Constantin Dumitrescu si Daniel Horodniceanu au fost desemnati de Comisia de selectie a Ministerului Justitiei drept cei trei candidati pentru functia de procuror european, care vor fi inclusi in lista pe care ministrul Ana Birchall o va transmite Consiliului Uniunii Europene, a anuntat miercuri institutia. Doi dintre procurorii selectati - Daniel Horodniceanu si Catalin Borcoman - au sustinut interviurile pentru acest post si cu fostul ministru al Justitiei Tudorel Toader, care i-a respins, fara explicatii, si a reluat procedura.

De ce a fost aleasa, de fapt, Ramona Manescu pentru functia de ministru de externe. Nu de la Tariceanu a venit recomandarea!

Purtatorul de cuvant al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, a explicat, miercuri, la Punctul de intalnire, care au fost motivele alegerii Ramonei Manescu pentru functia de ministru al Afacerilor.

Rares Bogdan, propus pentru functia de prim-vicepresedinte al PNL (surse)

Ludovic Orban il propune pentru functia de prim-vicepresedinte al PNL pe Rares Bogdan, au declarat surse din interiorul partidului, citate de agentia Mediafax. Consiliul National in care va fi desemnat prim-vicepresedintele partidului are loc pe data de 8 august.

Prognoza meteo miercuri, 24 iulie 2019. Vremea se schimba din nou

Vreme calda, canicula, ploi, descarcari electrice, grindina, ce mai urmeaza? Meteorologii de la ANM au anuntat ca vremea se schimba din nou. Iata prognoza pentru ziua de miercuri, 24 iulie. Prognoza meteo miercuri, 24 iulie 2019 De la canicula trecem la o vreme potrivita pentru perioada in care ne aflam. Miercuri, valorile termice se vor .

Franta solicita Iranului sa respecte din nou Acordul nuclear

Ministrul francez de Externe, Jean-Yves Le Drian, i-a solicitat marti adjunctului ministrului iranian de Externe, Abbas Araqchi, care se afla in vizita la Paris, ca tara sa sa respecte din nou Acordul nuclear si sa ia masuri pentru reducerea tensiunilor din Golful Persic, potrivit Euronews, scrie Mediafax.

Primarii vin din nou la Ministerul Finantelor sa ceara bani

Primarii vin din nou la Ministerul Finantelor sa ceara bani. E nevoie de fonduri in plus la municipii si comune pentru ca anul acesta au fost facute mai multe schimbari care le-au golit visteriile. De.

Mihai Morar este din nou tatic. Prima imagine cu fetita lui. Cum o cheama si ce mesaj i-a transmis

Mihai Morar a devenit din nou tata in urma cu doar cateva ore. Prezentatorul de la Rai da Buni este bucuros din cale afara si a aratat asta printr-o imagine cat 1000 de cuvinte, alaturi de un catren superb in care i-a urat micutei sale bun venit pe lume. Mihai Morar, de trei ori tatic! .

Se marita Britney Spears din nou? Iata ce inel a afisat!

Britney Spears si mai tinerelul ei iubit, modelul Sam Asghari, par sa fie aproape de a face pasul cel mare. Sau cel putin asta da de inteles inelul pe care celebra artista il poarta cu mandrie de ceva vreme incoace! .

Autostrada Comarnic-Brasov, amanata din nou

Constructia indelung asteptatei autostrazi Comarnic Brasov se amana din nou. Premierul Viorica Dancila a decis sa renunte la realizarea drumului prin parteneriat public-privat, asa cum anunta ministrul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )