Libnet.ro
UNICEF

22:00

Harghita: Locuitorii din mai multe sate, avertizati prin Ro-Alert despre prezenta unui urs in zona

România Liberă România Liberă,
Harghita: Locuitorii din mai multe sate, avertizati prin Ro-Alert despre prezenta unui urs in zona

Locuitorii din mai multe sate ale comunei Sacel din judetul Harghita au fost avertizati, luni, prin . continuă pe România Liberă

Cine il va inlocui pe Florin Calinescu la Romanii au Talent. PRO TV ar avea mai multe variante pe lista

Florin Calinescu a intrat in politica si nu va mai face parte din juriul emisiunii Romanii au Talent, de la Pro TV. Dupa ce a fost ales presedinte al Partidului Verde, actorul a marturisit ca nu a fost dat afara de postul de televiziune, ci a fost decizia lui sa se retraga. Florin Calinescu nu .

Perchezitii la mai multe directii din Chisinau ale Ministerului Educatiei. Doua persoane, retinute pentru coruptie

Doua persoane au fost retinute luni, 22 iulie, de catre CNA si procurorii anticoruptie,in urma perchezitiilor, operate la mai multe Directii de educatie, tineret si sport DETS) din Chisinau. Este vorba despre inginerul divizier de la DETS Rascani si reprezentantul unui agent economic, ambii banuiti de corupere activa.

Temperaturi record inregistrate in weekend in mai multe state din SUA

Mai multe state din SUA au inregistrat recorduri de temperatura duminica ca urmare a unui val de can.

METEO Cod galben de ploi torentiale si vijelii in mai multe zone din tara, inclusiv in Capitala, valabil pentru luni si marti

Meteorologii anunta Cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru mai multe zone din tara, valabil luni, intre orele 13. Totodata, un alt Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, pentru Muntenia si sud-vestul Moldovei intra in vigoare luni, la ora 18. 00 si este valabil pana marti, ora 6. 00 dimineata.

Explozie devastatoare urmata de un incendiu puternic la o gradinita din Braila. Mai multe echipaje au fost trimise la fata locului

Explozie devastatoare urmata de un incendiu puternic la o gradinita din Braila. Mai multe echipaje au fost trimise la fata locului. Localnicii au fost cei care au alertat autoritatile. Pompierii au reusit cu.

UPDATE Un grup de indivizi mascati au agresat mai multe persoane intr-o gara din Hong Kong

Un grup de indivizi mascati, inarmati cu bastoane, au agresat duminica mai multe persoane intr-o gara din Hong Kong, la scurt timp dupa un nou miting pro-democratie in centrul orasului, ce a fost insa dispersat de fortele de ordine, care au folosit gaze lacrimogene si gloante de cauciuc, scrie Mediafax, citand BBC.

Societatea de Transport Bucuresti: Mai multe statii de autobuz vor fi reamplasate sau isi schimba numele

Mai multe statii de autobuz din Capitala vor fi reamplasate sau vor fi redenumite, transmite Societatea de Transport Bucuresti.

Accident cumplit pe DN 6: mai multe victime. Traficul a fost paralizat

Mai multe persoane au ramas incarcerate in doua autoturisme care s-au ciocnit frontal pe DN6, la Daneasa, unde traficul rutier a fost blocat total din cauza accidentului, a anuntat purtatorul de cuvant al.

Motivul pentru care tot mai multe femei renunta la menstruatie: E o binecuvantare

Conform unor studii recente, ciclul menstrual nu are un beneficiu asupra sanatatii, din ce in ce mai multe femei alegand sa foloseasca anticonceptionale pentru a-l opri. Recent, in Marea Britanie, a fost.

No Putin - No Russia. Tot mai multe voci cer schimbarea Constitutiei rusesti, dar totul pare sa fie un plan de a-l pastra pe Vladimir Putin la putere

Tot mai multe evenimente indica faptul ca Rusia se pregateste de o revizuire masiva a Constitutiei, premiera in ultimii 30 de ani, astfel incat sa-l mentina pe Vladimir Putin la Putere, avand in vedere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )