Libnet.ro
UNICEF

23:15

Harghita: Ninsori in mai multe zone ale judetului; drumarii au intervenit pe soselele nationale

România Liberă România Liberă,
Harghita: Ninsori in mai multe zone ale judetului; drumarii au intervenit pe soselele nationale

In mai multe zone inalte ale judetului Harghita s-au inregistrat ninsori, drumarii actionand prevent. continuă pe România Liberă

Ninsoare in Romania. Peisaje de iarna in mai multe zone din tara. Utilajele de deszapezire intervin deja pe drumuri. Imagini spectaculoase!

Ninge de cateva ore in mai multe zone din Romania, iar utilajele de deszapezire au aparut deja in trafic si intervin pe drumuri. in unele zone inalte de munte zapada s-a asezat in strat de cativa.

ANM, noua avertizare meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis duminica a atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic valabila pana la ora 17:00 in judetele Olt, Dolj si Mehedinti. Intensificarile vantului vor.

Ninsoarea i-a luat prin surprindere pe turistii aflati la munte. Pe Transalpina, mai multe persoane au ramas blocate - VIDEO

Traficul rutier a fost dat peste cap in mai multe zone din tara din cauza ninsorilor. Pe Transalpina, de exemplu, drumarii au intervenit ca sa scoata din nameti masinile impotmolite. A nins fara.

Filmul Joker a creat isterie in intreaga lume. Tot mai multe persoane cer interzicerea peliculei

Lansarea filmului Joker a creat isterie in intreaga lume. Multi spectatori au iesit din sala si acum cer interzicerea peliculei. Filmul Joker a creat isterie in intreaga lume Filmul Joker a fost lansat recent in cinematografe. Thrillerul psihologic american 2019, regizat de Todd Phillips, a creat isterie in intreaga lume. Unii spectatori au parasit salile .

Numarul cazurilor de infectie cu virusul West Nile a ajuns la 60. Cele mai multe imbolnaviri in Bucuresti si Calarasi

Numarul cazurilor de infectie cu virusul West Nile inregistrate in acest sezon a ajuns la 60, dintre care cinci decese. Cele mai multe cazuri au fost semnalate in Bucuresti si Calarasi.

Pasagerul unui tren a primit un cap in gura de la un alt calator, dupa ce a hartuit mai multe persoane (VIDEO)

Un barbat din Marea Britanie care se afla intr-un tren ce mergea pe ruta London to Essex, si care era plin cu navetisti, a fost primit un cap in gura de la un alt calator dupa ce ar fi hartuit mai multe.

Circulatie in conditii de iarna pe mai multe drumuri nationale Strat de zapada de 17 centimetri la Balea Lac

Soferii circula in conditii de iarna pe DN 7C - Transfagarasan, in judetul Sibiu, pe DN 12C, DN 13A si DN 13B, in judetul Harghita, unde drumarii au intervenit cu utilaje si au raspandit 21 de tone de material antiderapant.

Incidente in mai multe orase din Franta in timpul manifestatiilor vestelor galbene

Manifestatii ale vestelor galbene fata de politicile sociale si fiscale ale guvernului francez, au fost marcate, sambata, de incidente la Amiens nord), Besancon est) si Toulouse sud), care s-au incheiat cu arestari, informeaza AFP.

UE va obliga Ikea sa ramburseze taxe in valoare de mai multe milioane de euro statului olandez

Grupul Inter Ikea, compania care detine franciza IKEA, cel mai mare distribuitor mondial de mobila, se afla in centrul unui scandal dupa ce doua decizii fiscale acordate de autoritatile olandeze in 2006 si.

STUDIU SANATATE Tigarile electronice, tot mai multe probleme

Fumatul dauneaza grav sanatatii, aceasta este o certitudine, iar mai nou se dovedeste ca nu doar tigarile clasice produc necazuri mari. Biopsiile plamanilor a 17 persoane afectate de boli pulmonare asociate utilizarii tigarilor electronice in Statele Unite, dintre care doua decedate, au dezvaluit leziuni similare cu cele provocate de expunerea la gaze toxice, conform unui studiu medical.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )