Libnet.ro
UNICEF

22:45

Harlem Globetrotters, cei mai faimosi baschetbalisti din lume, revin sa faca spectacol la Timisoara

Adevărul Adevărul,
Harlem Globetrotters, cei mai faimosi baschetbalisti din lume, revin sa faca spectacol la Timisoara

Cea mai faimoasa echipa de baschet din lume, The Original Harlem Globetrotters Team, se intoarce in Romania, unde isi da intalnire cu fanii! Spectacolul va ajunge la Timisoara in 23 mai, ora 19. 00, la Sala Constantin Jude. continuă pe Adevărul

VIORICA DANCILA: Guvernul actual a alocat cei mai multi bani pentru sanatate

Premierul Vorica Dancila, a declarat, astazi, cu ocazia unei vizite la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Vaslui, ca guvernul pe care il conduce a alocat cei mai multi bani pentru sanatate si ca in continuare se au in vedere investitii, .

BURSELE DIN LUME Pietele europene, atente la evolutiile geopolitice si rezultatele companiilor

Bursele din Europa au scazut ieri, investitorii analizand evolutiile geopolitice din lume si rezultatele anuntate de unele companii.

Averea nedeclarata a Ramonei Manescu, unul dintre cei mai longevivi eurodeputati romani

Ramona Manescu a trecut in declaratia de avere masinile si proprietatile detinute, dar a uitat sa mentioneze automobilul Porsche Cayenne si vila din Bruxelles, oras in care domiciliaza unul dintre cei mai longevivi europarlamentari ai Romaniei, cu trei.

Kylian Mbappe, desemnat cel mai bun jucator din campionatul Frantei in sezonul 2018-2019

Kylian Mbappe, atacantul echipei Paris Saint-Germain, a fost desemnat duminica cel mai bun jucator din campionatul de fotbal al Frantei in sezonul 2018-2019, succedandu-i in palmares coechipierului sau Neymar, informeaza AFP.

Voi cu Voicu. Holocaustul, cel mai mare dezastru din istoria civilizatiei moderne

Sase milioane de evrei, de toate varstele, si-au pierdut viata in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in regimul condus de Adolf Hitler. Holocaustul este considerat cel mai mare genocid din toate.

Faze tari: Pagina de Facebook a unei filiale PSD are ca site oficial cel mai cunoscut portal cu filme pentru adulti din lume; A furat zeci de mii de euro dintr-o patiserie, dar a fost obligata sa dea inapoi doar 11; S-au intalnit dupa 20 de ani si au fac

Parintii unui nou-nascut au uitat bebelusul intr-un taxi. Doi cetateni germani din. Cum arata modelul care si-a luat revansa, dupa ani intregi de jigniri. Oamenii ma evitau. O femeie in varsta de 24 de ani din Brimingham a fost.

Ultimul episod din Game of Thrones, cea mai mare audienta din istoria HBO!

Fanii din intreaga lume au vazut deja ultimul epsiod al serialului fenomen Game of Thrones si, cu toate ca parerile sunt impartite cu privire la modul in care s-a terminat, acesta a obtinut cea mai mare audienta din istoria HBO! .

Preotul Mihail Milea, unul dintre cei mai indragiti buzoieni, a fost internat la spitalul Fundeni dupa ce a suferit un infarct

Preotul Mihail Milea a venit pe picioarele sale la Urgentele Spitalului Judetean Buzau, acuzand dureri in piept. Medicii de aici au constatat ca suferise un infarct acut. Starea generala a parintelui Milea era una buna, dar s-a luat decizia trimiterii sale la Spitalul Fundeni din capitala.

Ponderas, singurul spital din lume cu 5 acreditari

Primul Centru de Excelenta in Chirurgia Ortopedica din Romania a fost acreditat in Ponderas Academic Hospital.

Cei mai infricosatori dusmani ai Romei. Cum au sfarsit barbarii legendari care au facut sa se clatine un imperiu

Doua personaje legendare din istoria antica a romanilor s-au numarat pe lista selecta a celor mai inversunati dusmani ai Imperiului Roman.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,292 seconds )