Libnet.ro
UNICEF

21:15

Harry Potter se transforma in cel mai bun joc de mobil pentru fani

Playtech Playtech,
Harry Potter se transforma in cel mai bun joc de mobil pentru fani

Harry Potter este unul dintre cele mai faimoase branduri din portofoliul Warner Bros. si peste cateva saptamani se va transforma intr-un joc de mobil reusit. Au trecut deja cateva luni din momentul in care Warner Bros. a anuntat ca lucreaza intens la dezvoltarea unui joc Harry Potter pentru smartphone-uri si tablete. Din decembrie si pana []. continuă pe Playtech

Trucuri, mituri si greseli cand preparam dulciuri pentru masa de Paste, de la Ana Consulea, cel mai bun cofetar din Romania in 2017

Ana Consulea 28 de ani), expert cofetar scolit in Franta si desemnata anul trecut cel mai bun chef cofetar din Romania, ne-a dezvaluit mici trucuri utile cand vine vorba de prepararea dulciurilor si ne-a atras atentia asupra greselilor pe care trebuie sa le evitam cand pregatim cozonacii pentru masa de Paste.

Ford pregateste cel mai bun Focus RS din istorie

Ford pregateste lansarea celui mai performant Focus RS din istorie. Focus RS va fi mai rapid, mai eficient si va folosi un motor hibrid pe care compania il va introduce pe intreaga gama de masini medii si.

Care este cel mai bun salon din Bucuresti unde te poti vopsi balayage

Tehnica balayage a devenit tot mai populara in ultima perioada, iar atuurile pe care le presupune ii.

Tiriac, cel mai bun agent de turism pentru Romania: Presa iberica ii indeamna pe spanioli sa viziteze muzeul omului de afaceri din Bucuresti

Fostul jucator de tenis e un persoanj foarte mediatizat in Spania, mai ales ca detine licenta turneului de la Madrid care in acest an se va desfasura intre 7 si 13 mai.

Tiriac a dat verdictul: Cine e cel mai bun jucator de tenis din istorie si cu ce l-a suparat pe omul de afaceri

Ion Tiriac a fost contemporan cu o serie de jucatori de mare valoare, fiecare dintre ei adaugand o noua pagina de aur in istoria sportului-alb. Totusi, unul dintre ei a fost de-a dreptul exceptional.

Cu un salt de 3,81%, Teraplast devine cel mai rentabil emitent din BET-XT

Actiunile procesatorului de PVC Teraplast Bistrita TRP) au avut parte de un avans de 3,81%, in raport cu moneda euro, in intervalul 26 martie - 2 aprilie, urcand, astfel, pe primul loc in topul aprecierilor din indicele BET-XT, in perioada avuta in vedere.

Lamborghini Urus, cel mai rapid SUV din lume, a fost prezentat la Bucuresti

Lamborghini Urus, cel mai rapid SUV din lume, a fost lansat in Romania, la un pret de pornire de 206. 000 euro cu TVA. Primele masini vor ajunge pe sosele in a doua jumatate a anului.

Cel mai mare producator de pui din Rusia vinde actiuni de 300 milioane dolari

Cherkizovo, cel mai mare producator si procesator de pui din Rusia, intentioneaza sa vanda actiuni in valoare de peste 300 de milioane de dolari intr-o miscare ce ar putea testa apetitul investitorilor pentru active rusesti, anunta Reuters.

Care este cel mai murdar obiect din restaurante

Regulile de igiena pentru restaurante sunt foarte stricte, dar cu toate acestea se intampla ca anumite obiecte cu care noi clientii intram in contact sa fie pline de microbi. Cel mai indicat este sa te speli .

Pretul aurului va urca la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Cotatia aurului va urca pana la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani, daca va izbucni un razboi comercial global, anticipeaza Rick Rule, director executiv al administratorului de active Sprott U. Holdings Inc. , citat de Bloomberg.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )