Libnet.ro
UNICEF

01:05

O harta a aeroportului din Bruxelles, descoperita intr-un apartament din Atena. Ce legatura exista cu atentatele de la Bruxelles

Antena3 Antena3,
O harta a aeroportului din Bruxelles, descoperita intr-un apartament din Atena. Ce legatura exista cu atentatele de la Bruxelles

Desene si o harta a aeroportului din Bruxelles au fost gasite intr-un computer si intr-un un stick de memorie USB intr-un apartament din Atena, unde Abdelhamid Abaaoud, considerat a fi. continuă pe Antena3

O harta a aeroportului din Bruxelles, descoperita in apartamentul din Atena al celui considerat a fi coordonatorul atentatelor de la Paris

Desene si o harta a aeroportului din Bruxelles au fost gasite intr-un computer si intr-un un stick de memorie USB intr-un apartament din Atena, unde Abdelhamid Abaaoud, considerat a fi coordonatorul atentatelor din noiembrie trecut de la Paris, a stat in ianuarie 2015, a anuntat vineri site-ul grec Skai. gr, citand surse politienesti, potrivit agentiei de presa belgiene Belga.

Coordonatorul atacurilor de la Paris avea in computer harta aeroportului din Bruxelles

Mai multe schite si o harta a aeroportului din Bruxelles au fost descoperite pe un computer si un card de memorie intr-un apartament din Atena, in care a locuit, in ianuarie 2015, Abdelhamid Abaaoud, unul dintre autorii atentatelor de la Paris .

O harta a Aeroportului Zaventem din Bruxelles a fost gasita intr-un apartament din Atena unde a stat coordonatorul atentatelor de la Paris

Schite si o harta a aeroportului Zaventem din Bruxelles au fost descoperite pe un calculator gasit intr-un apartament din Atena, unde Abdelhamid Abaaoud, presupusul organizator al atentatelor din Paris, ar fi locuit in ianuarie 2015, sustin surse din politie citate de site-ul grec skai. gr.

Trei suspecti pusi sub acuzare, unul ar fi supravietuitorul atacului de la aeroportul din Bruxelles

Procurorii belgieni au confirmat ca au formulat acuzatii de terorism impotriva a trei barbati, dintre care unul ar fi cel de-al treilea suspect din poza surprinsa de camerele de supraveghere ale aeroportului din Bruxelles chiar inainte de atentatele de marti, a anuntat Reuters.

VIDEO Opinia analistilor dupa exploziile din Bruxelles. De ce trebuie Romania sa se teama cel mai mult acum

Expertii in politica europeana si in securitate au comentat pentru Stirile Pro TV atacurile din Bruxelles, iar verdictul lor e unul trist: in acest moment, Europa e intr-o situatie fara iesire in lupta cu teroristii.

Atacurile din Bruxelles: Najim Laachraoui, implicat in atacurile de la Paris, este al doilea kamikaze de la aeroportul din Bruxelles (surse)

Cotidianul belgian De Standaard informeaza, citand o sursa neidentificata, ca cel de-al doilea atentator sinucigas de pe aeroportul international din Bruxelles a fost Najim Laachraoui, dat deja in urmarire in legatura cu atacurile teroriste din noiembrie de la Paris, informeaza Reuters.

Pietele europene isi revin dupa atentatul din Bruxelles

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au crescut ieri, calmul revenind pe piete dupa ce in ziua precedenta fusesera influentate in mod negativ de atentatele teroriste din Bruxelles.

Atentatele din Bruxelles: explozibilul folosit era extrem de puternic si diferit de cel folosit la atacurile din Paris. Suspectii au ajuns la aeroport cu trei masini - taxi, Renault Clio si Audi S4

Explozibilul folosit marti de teroristii care au aruncat in aer aeroportul din Bruxelles a fost cu mult mai puternic decat cel in atacurile teroriste din noiembrie anul trecut de la Paris, scrie ziarul belgian La Derniere Heure. Cel mai probabil, teroristii din Bruxelles au folosit un explozibil numit pentrita Tetranitrat de pentaerytritol sau PETN), iar proba fortei sale e data de distrugerile masive din aeroportul Zavantem. Bombele artizanale au fost ascunse in bagajele purtate de teroristi, iar declansatorul ar fi fost ascuns in manusile purtate de acestia, potrivit AFP. Carti care va pot ajuta sa intelegeti ce mutatii s-au produs in lume.

Doar 24 dintre persoanele ucise in atentatul din Bruxelles, identificate

Medicii legisti au identificat pana acum 24 dintre persoanele ucise in dublul atentat de marti din Bruxelles, in timp ce 101 persoane sunt inca spitalizate, au informat sambata autoritatile belgiene, relateaza EFE.

Aeroportul Zaventem din Bruxelles nu se va redeschide inainte de marti

Aeroportul din Bruxelles a anuntat sambata ca nu-si va relua activitatea inainte de marti, 29 martie, dupa dublul atentat sinucigas in sala de asteptare de la inceputul acestei saptamani, relateaza Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )