Libnet.ro
UNICEF

01:05

HARTA INTERACTIVA Au fost desemnati constructorii pentru jumatate din Drumul expres Pitesti - Craiova: 385 de milioane de euro pentru circa 60 de km. Vezi cine sunt cstigatorii si pe unde va trece viitoarea sosea

Hotnews Hotnews,
 HARTA INTERACTIVA Au fost desemnati constructorii pentru jumatate din Drumul expres Pitesti - Craiova: 385 de milioane de euro pentru circa 60 de km. Vezi cine sunt cstigatorii si pe unde va trece viitoarea sosea

Castigatorii contractelor de proiectare si executie a Tronsonului 1 17,7 km) si Tronsonului 2 39,85 km) parte din Drumul Expres Pitesti - Craiova 121 km) au fost desemnati de catre Compania de Autostrazi. Tronsonul 1 va fi executat de catre italienii de la Tirrena Scavi pentru circa 76 de milioane de euro, iar Tronsonul 2, care va ocoli si orasele Bals si Slatina, va fi construit de asocierea SAPE Construct SRL - Spedition UMB SRL - Tehnostrade SRL - Consitrans SRL pentru circa 309 milioane de euro. Contractele vor fi semnate abia dupa rezolvarea eventualelor contestatii. Tronsoanele 3 si 4 sunt in prezent disputate in justitie la inalta Curte. continuă pe Hotnews

Dancila a anuntat la Craiova ca au fost desemnati castigatorii contractelor de executie pentru primele doua tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitesti

Premierul Viorica Dancila a anuntat luni, la Craiova, ca au fost desemnati castigatorii lucrarilor de proiectare si executie a primelor doua tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitesti, care au o lungime de 58 de kilometri.

Au fost desemnati castigatorii proiectelor drumului expres Craiova-Pitesti

Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat luni, la Craiova, ca au fost desemnati castigatorii lucrarilor de proiectare si executie a drumului expres Craiova-Pitesti, tronsoanele I si II.

Tichetele sociale pentru gradinita nu ajung nici la jumatate din copiii eligibili

Mai putin de jumatate dintre copiii care ar putea beneficia de tichete sociale au accesat acest drept. Numarul cererilor a scazut lunar, avertizeaza specialistii din domeniu, care propun o serie de solutii printre care cresterea pragului de venit.

Statul nu a fost un partener pentru mediul de afaceri

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, ieri seara, ca statul roman nu a fost un partener pentru mediul de afaceri, ba chiar mai mult, a dus multe zone la faliment, la insolventa, la disparitia unor firme. Teodorovici spune ca isi doreste schimbarea acestei abordari, astfel incat sa nu mai fie poprite conturi si executate silit firmele sau chiar primariile pentru cea mai mica intarziere.

Maradona, solutie RADICALA pentru impasul din fotbalul argentinian! I-as spune lui Messi: Nu mai veni la nationala, NEBUNULE!

Fostul mare fotbalist Diego Armando Maradona ii ia apararea starului Lionel Messi, dupa toate criticile care i-au fost aduse dupa prestatia dezastruoasa a echipei nationale la Campionatul Mondial din Rusia, unde.

Magia Zilei, cu MihaiVoropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru nativii din Berbec

Mihai Voropchievici a dat ponturi legate de sansele de castig la Loto pentru zodia Berbec. Berbecul face echipa foarte buna cu Rac si Scorpion. Daca sunteti nascut intre 21 si 31 martie, e recomandat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )