Libnet.ro
UNICEF

12:30

Statul nu a fost un partener pentru mediul de afaceri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statul nu a fost un partener pentru mediul de afaceri

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, ieri seara, ca statul roman nu a fost un partener pentru mediul de afaceri, ba chiar mai mult, a dus multe zone la faliment, la insolventa, la disparitia unor firme. Teodorovici spune ca isi doreste schimbarea acestei abordari, astfel incat sa nu mai fie poprite conturi si executate silit firmele sau chiar primariile pentru cea mai mica intarziere. continuă pe Ziarul Bursa

Teodorovici recunoaste ca statul a falimentat multe firme si in functii au ajuns multi incompetenti

Statul roman nu a fost un partener pentru mediul de afaceri, a dus multe zone la faliment, la insolventa, la disparitia unor firme - o recunoaste chiar ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici. Tu, stat, vii.

Teodorovici recunoaste ca statul a falimentat multe firme

Statul roman nu a fost un partener pentru mediul de afaceri, ba chiar mai mult, a dus multe zone la faliment, la insolventa, la disparitia unor firme, a recunoscut ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.

Ce se intampla cu amnistia fiscala: ministrul Finantelor a anuntat schimbarea

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a anuntat pe 27 septembrie, la Antena 3, ca amnistia fiscala va fi adoptata in luna octombrie si ca denumirea acesteia va fi schimbata. Potrivit lui Teodorovici, amnistia fiscala va fi redenumita ca restructurare financiara, deoarece prin amnistie se intelege altceva. Masura li se va aplica atat companiilor private, cat si [] .

Ministrul Finantelor: Astazi nu sunt date ca ar urma o criza economica. Romania este o tara stabila macroeconomic

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, joi seara, la Antena 3, ca nu exista date ca ar urma o criza economica pentru Romania, care este stabila macroeconomic.

REFERENDUM FAMILIE. Ministrul finantelor publice va vota Da la Referendumul din 6-7 octombrie

Ministrul finantelor publice, Eugen Teodorovici, si-a anuntat optiunea la Referendumul familiei, care va fi organizat in datele de 6 si 7 octombrie. Am sa merg la referendum si am sa votez Da, a declara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )