Libnet.ro
UNICEF

17:15

Harta localitatilor din Romania care nu au niciun medic de familie

Antena3 Antena3,
Harta localitatilor din Romania care nu au niciun medic de familie

Raport alarmant in Romania. Se pare ca 328 de localitati din Romania nu au niciun medic de familie. Necesarul calculat in functie de populatia din aceste localitati este de 376 de medici de familie. Populatia totala a acestor comune este de 559. 611 locuitori adica 2,52% din populatia Romaniei. continuă pe Antena3

HARTA deficitului de medici: Peste jumatate dintre localitatile din Romania nu au niciun medic de familie sau au medici insuficienti

Mai mult de jumatate din localitatile din Romania 53%) nu au niciun medic de familie sau au medici de familie insuficienti, arata cele mai recente date centralizate de Federatia Nationala a Patronatelor Medicilor de Familie, date publicitatii astazi. Vezi in articol harta localitatilor fara niciun medic de familie, harta localitatilor cu deficit de medici, cea a localitatilor cu necesarul de medici acoperit si harta localitatilor care au excedent de medici.

Mii de tineri, plecati definitiv din Romania: care sunt cele mai afectate judete

Un nou studiu publicat de INACO atrage atentia asupra ratei masive de emigrare a tinerilor romani. Acestia sunt oameni care nu se mai intorc in tara, in timp ce conditiile de trai din.

Anul 2020: Peste 300 de comune din tara n-au niciun medic de familie

Peste 300 de comune nu au niciun medic de familie, iar 1. 414 localitati comune si orase) au un numar insuficient, potrivit unei Harti a accesului cetatenilor romani la serviciile de asistenta medicala primara oferite de cabinetele de medicina.

Radu Banciu: Pestii si pasarile blocheaza marile constructii din Romania (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia proiectelor de infrastructura mare din Romania, care nu mai vad lumina zilei din cauze diverse - adesea independente de.

Ea este tanara care si-a dorit sa fie prima femeie preot din Romania. Cu ce se ocupa in prezent FOTO

O femeie, acum in varsta de 38 de ani, si-a dorit sa devina primul preot de sex feminin din Romania. Cu toate acestea, canoanele ortodoxe nu pot accepta asa ceva. Cu ce se ocupa femeia in prezent. Ea este tanara care si-a dorit sa fie prima femeie preot din Romania Ana Maria este medic chirurg .

Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania. Gheorghe Balasoiu a investit aici toti banii

Gheorghe Balasoiu a investit toti banii intr-o vila impunatoare. Barbatul are cea mai mare pensie din Romania si isi permite sa se laude. Cum arata vila fostului procuror? Cum arata vila barbatului cu cea mai mare pensie din Romania Gheorghe Balasoiu, fost sef de penitenciar si procuror, este pe primul loc in clasamentul pensiilor din .

Doliu in presa din Romania! Jurnalistul si-a anuntat sinuciderea pe Facebook. Puiuka mea, acum chiar vin la tine

Lumea presei este din nou in doliu, dupa ce un tanar jurnalist a ales sa-si puna capat zilelor. Colegii de munca si cei care l-au cunoscut sunt socati de gestul barbatului, mai ales ca acesta si-a anuntat pe Facebook intentiile. Un jurnalist s-a sinucis de dorul iubitei sale Cosmin Bele era foarte cunoscut in Constanta, .

Gigi Becali: Bancile din Romania nu vor sa-mi tina banii in cont. Nici nu mai stii ce sa faci. Banii nu-i duc decat intr-o tara ortodoxa

Gigi Becali a afirmat la Antena 3 ca a fost anuntat ca bancile din Romania nu vor sa-i mai tina banii in cont nici lui, nici celor din familia sa.

Emigrari: Peste 10.000 de tineri au plecat definitiv din Romania in 2018

Peste 10. 000 de tineri cu varste intre 15 si 34 de ani au plecat definitiv din Romania in cursul anului 2018. Cei mai multi din acestia sunt din Bucuresti, potrivit unei analize realizata de INACO - Initiativa pentru Competitivitate.

Cel mai lung tunel din Romania va costa peste un miliard de lei

Cel mai lung tunel din Romania urmeaza a fi construit in judetul Salaj, pe santierul autostrazii Tra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )