Libnet.ro
UNICEF

17:15

Mii de tineri, plecati definitiv din Romania: care sunt cele mai afectate judete

Playtech Playtech,
Mii de tineri, plecati definitiv din Romania: care sunt cele mai afectate judete

Un nou studiu publicat de INACO atrage atentia asupra ratei masive de emigrare a tinerilor romani. Acestia sunt oameni care nu se mai intorc in tara, in timp ce conditiile de trai din. continuă pe Playtech

Emigrari: Peste 10.000 de tineri au plecat definitiv din Romania in 2018

Peste 10. 000 de tineri cu varste intre 15 si 34 de ani au plecat definitiv din Romania in cursul anului 2018. Cei mai multi din acestia sunt din Bucuresti, potrivit unei analize realizata de INACO - Initiativa pentru Competitivitate.

Harta localitatilor din Romania care nu au niciun medic de familie

Raport alarmant in Romania. Se pare ca 328 de localitati din Romania nu au niciun medic de familie. Necesarul calculat in functie de populatia din aceste localitati este de 376 de medici de familie. Populatia totala a acestor comune este de 559. 611 locuitori adica 2,52% din populatia Romaniei.

Radu Banciu: Pestii si pasarile blocheaza marile constructii din Romania (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia proiectelor de infrastructura mare din Romania, care nu mai vad lumina zilei din cauze diverse - adesea independente de.

Doliu in presa din Romania! Jurnalistul si-a anuntat sinuciderea pe Facebook. Puiuka mea, acum chiar vin la tine

Lumea presei este din nou in doliu, dupa ce un tanar jurnalist a ales sa-si puna capat zilelor. Colegii de munca si cei care l-au cunoscut sunt socati de gestul barbatului, mai ales ca acesta si-a anuntat pe Facebook intentiile. Un jurnalist s-a sinucis de dorul iubitei sale Cosmin Bele era foarte cunoscut in Constanta, .

Care sunt cele 11 alimente care nu expira niciodata. Nu ai nevoie de eticheta cu termen de valabilitate pentru ele

Termenul de expirare poate fi confuz. in timp ce unele alimente au inscrisa data producerii, altele termenul d evalabilitate sau data expirarii. Se pare ca unii consumatori sunt derutati de aceste date. Care sunt cele 11 alimente care nu expira niciodata Exista alimente care nu se strica niciodata. Chiar daca pot avea o anumita data .

Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus. Raspunsul specialistilor, dupa ce au studiat pacientii din China

Oficiali chinezi au dat detalii despre persoanele cele mai expuse la coronavirus. Raspunsul specialistilor vine de la un studiu facut pe pacientii infectati aflati in China. Care sunt oamenii cei mai expusi la coronavirus Primlele detalii despre cele 44. 000 de cazuri cu coronavirus, au fost facute publice de catre oficialii chinezi. Acesta este cel mai .

Curs valutar BNR marti, 18 februarie. Care sunt cotatiile de azi

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis cursul valutar pentru azi, 18 februarie. Care sunt cotatiile pentru toate monedele de circulatie internationala? Noile valori vor aparea pe site-ul oficial al BNR in jurul orelor 13:00. Curs valutar BNR pentru marti, 18 februarie Indicele ROBOR, stabilit pe data de 17 februarie, a aratat ca .

Ea este tanara care si-a dorit sa fie prima femeie preot din Romania. Cu ce se ocupa in prezent FOTO

O femeie, acum in varsta de 38 de ani, si-a dorit sa devina primul preot de sex feminin din Romania. Cu toate acestea, canoanele ortodoxe nu pot accepta asa ceva. Cu ce se ocupa femeia in prezent. Ea este tanara care si-a dorit sa fie prima femeie preot din Romania Ana Maria este medic chirurg .

Se schimba harta Europei! Care sunt cele 6 tari care vor adera la Uniunea Europeana

Charles Michel, Presedintele Consiliului European, s-a intalnit duminica la Bruxelles cu liderii a sase tari din Balcanii de Vest, care candideaza la aderarea UE, pentru o discutie sincera. Se schimba harta Europei! Potrivit AFP, discutiile au avut loc in cursul unui dineu destinat sa pregateasca summitul de la Zagreb, din luna mai. Sper intr-o discutie sincera, .

Ce au patit doi jurnalisti din China care au spus adevarul despre coronavirus. Familiile sunt disperate

Doi jurnalisti chinezi care au prezentat situatia din orasul Wuhan, chiar de la inceputul epidemiei de coronavirus au disparut fara urma, iar familiile lor sunt disperate, deoarece nu stiu nici macar daca acestia mai sunt in viata sau nu. Jurnalisti chinezi disparuti dupa ce au spus adevarul despre coronavirus Se pare ca autoritatile din China .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2115 seconds )