Libnet.ro
UNICEF

13:45

Harta rezultatelor alegerilor prezidentiale 2014 in judetul Suceava, pe localitati

Adevărul Adevărul,
Harta rezultatelor alegerilor prezidentiale 2014 in judetul Suceava, pe localitati

Daca in primul tur al alegerilor prezidentiale 2014 Klaus Iohannis a obtinut primul loc in 33 de localitati din cele 144 din judetul Suceava, situatia s-a schimbat in turul al doilea atunci cand Iohannis a castigat in 60 de localitati. continuă pe Adevărul

HARTA INTERACTIVA Prezenta finala la vot in toata tara la Turul II al alegerilor prezidentiale 2014

62,04% a fost prezenta finala consemnata la ora inchiderii urnelor la Turul II al alegerilor prezidentiale 2014. Pe mediul rural prezenta a fost de 62,88%, iar pe mediul urban a fost 61,41%. Spre comparatie, in Turul I prezenta la nivel national a fost de 53. 1%, iar in 2009, in cel de-al doilea tur de scrutin la prezidentiale, prezenta a fost de 56,99% pe tara. Vezi in articol rezultatele de prezenta pe fiecare judet din tara si pe sectoarele Capitalei.

Cum votam duminica, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014: regulile de votare

Duminica, 16 noiembrie, se desfasoara turul 2 al alegerilor prezidentiale 2014. Cetatenii care duminica se afla in alt oras, decat cel de domiciliu, pot vota la orice sectie de votare, pe listele suplimentare. Bucurestenii cu domiciliul intr-un sector nu pot vota insa in alt sector, au explicat pentru HotNews. ro reprezentantii Biroului Electoral Central, care au precizat ca regulile de votare raman aceleasi ca la primul tur. Sunt chemati sa voteze si romanii care implinesc 18 ani duminica, pe 16 noiembrie 2014, cand sunt alegeri prezidentiale.

Presedintele executiv PSD Maramures a demisionat din functie dupa rezultatele alegerilor prezidentiale 2014

Calin Matei, presedintele executiv al PSD Maramures, a demisionat luni dimineata din funtie, nemultumit de rezultatele obtinute in judet. in judetul Maramures candidtul PSD, Victor Ponta, a fost invins de candidatul ACL, Klaus Iohannis, la o diferenta de 20 de procente.

UPDATE Presedintele executiv PSD Maramures a demisionat din functie dupa rezultatele alegerilor prezidentiale 2014

Calin Matei, presedintele executiv al PSD Maramures, a demisionat luni dimineata din funtie, nemultumit de rezultatele obtinute in judet. in judetul Maramures candidtul PSD, Victor Ponta, a fost invins de candidatul ACL, Klaus Iohannis, la o diferenta de 20 de procente.

Peste 300.000 de oameni asteptati la vot in Alba. Filmul alegerilor prezidentiale 2014

Procesul electoral a inceput duminica dimineata si in Alba fara incidente. Listele electorale la alegerile prezidentiale 2014 cuprind 317. 128 de alegatori care pot vota la cele 439 de sectii deschise in tot judetul.

Alegeri prezidentiale 2014. Situatia procentelor pe localitati in Alba. Ponta a castigat una singura, Iohannis in 77

Klaus Iohannis a obtinut victorii zdrobitoare in apropae toate localitatile din Alba. A castigat 77 de localitati din 78, in cele mai multe obtinand scoruri de peste 70 la suta. A pierdut o singura comuna, in timp ce in orasul Abrud a castigat la o diferenta de cateva yeci de voturi.

Alegeri prezidentiale 2014. Situatia procentelor pe localitati in Alba. Ponta a castigat una singura, Iohannis - 77

Klaus Iohannis a obtinut victorii zdrobitoare in apropae toate localitatile din Alba. A castigat 77 de localitati din 78, in cele mai multe obtinand scoruri de peste 70 la suta. A pierdut o singura comuna, in timp ce in orasul Abrud a castigat la o diferenta de cateva zeci de voturi.

Cum s-a rupt Romania dupa primul tur al prezidentialelor:Ar fi bine daca Sudul si Estul ar refuza pomenile. Tara asta chiar merita niste timpuri mai bune

Dupa primul tur al alegerilor prezidentiale 2014, Romania s-a impartit in doua tabere, de stanga si de dreapta, bine definte si geografic. Fiecare tabara este in jurul unuia dintre cei doi candidati, Klaus Iohannis ACL) si Victor Ponta PSD). Adevarul va prezinta radiografia Romaniei dupa primul tur al alegerilor din 2 noiembrie, explicata de mai multi specialisti din tara.

Scrisoarea unei tinere din Focsani dupa rezultatele alegerilor prezidentiale 2014: Da, romanii pot innebuni. Si pot innebuni frumos!

Bardul Tudor Gheorghe s-a exprimat public ca il va vota pe Victor Ponta, spunand despre el ca este un presedinte viu. Dupa inchiderea urnelor, toata lumea a observat Victor Ponta s-a transformat intr-un presedinte mort.

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Votantii lui Iohannis, oamenii de la sate. Ce scoruri a obtinut candidatul ACL in judetul Calarasi

Klaus Iohannis, invingatorul alegerilor prezidentiale 2014, a reusit sa castige simpatia electoratului si in judetul Calarasi. Desi majoritar la procente, 55,18%, a fost candidatul PSD, Victor Ponta, Iohannis a fost votat masiv in 19 localitati din mediul rural.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )