Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele executiv PSD Maramures a demisionat din functie dupa rezultatele alegerilor prezidentiale 2014

Adevărul Adevărul,
Presedintele executiv PSD Maramures a demisionat din functie dupa rezultatele alegerilor prezidentiale 2014

Calin Matei, presedintele executiv al PSD Maramures, a demisionat luni dimineata din funtie, nemultumit de rezultatele obtinute in judet. in judetul Maramures candidtul PSD, Victor Ponta, a fost invins de candidatul ACL, Klaus Iohannis, la o diferenta de 20 de procente. continuă pe Adevărul

UPDATE Presedintele executiv PSD Maramures a demisionat din functie dupa rezultatele alegerilor prezidentiale 2014

Calin Matei, presedintele executiv al PSD Maramures, a demisionat luni dimineata din funtie, nemultumit de rezultatele obtinute in judet. in judetul Maramures candidtul PSD, Victor Ponta, a fost invins de candidatul ACL, Klaus Iohannis, la o diferenta de 20 de procente.

Economia Greciei a iesit din recesiune dupa sase ani

Economia Greciei a iesit din recesiune dupa sase ani, potrivit datelor revizuite publicate de Institutul Elen de Statistica. Astfel, produsul intern brut al Greciei a crescut cu 0,7% in trimestrul al treilea fata.

Prima demisie in PSD, dupa pierderea alegerilor

Presedintele executiv al PSD Maramures, Calin Matei, a demisionat din functie, luni, spunand ca asa considera normal, atat timp cat a pierdut alegerile in judet si ca nimeni nu anticipa o asemenea.

VIDEO. Dragnea: Din evaluarile noastre, Victor Ponta este castigator cu o diferenta foarte mica

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea primelor exit-poll-uri, ca Victor Ponta este castigator cu o diferenta foarte mica. El le-a cerut reprezentantilor PSD din toata tara sa fie atenti la n .

Agonie la PSD Maramures, extaz la ACL. Lacrimi la primii, zimbete de bucurie la ultimii

Candidatul Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis si-a intarit scorul obtinut pe Maramures in primul tur al alegerilor, de data aceasta, conform primelor rezultate, el fiind declarat in cele mai multe zone din judetul Maramures, inclusiv pe Baia Mare.

UPDATE Agonie la PSD Maramures, extaz la ACL. Lacrimi la primii, zimbete de bucurie la ultimii

Candidatul Aliantei Crestin Liberale, Klaus Iohannis si-a intarit scorul obtinut pe Maramures in primul tur al alegerilor, de data aceasta, conform primelor rezultate, el fiind declarat in cele mai multe zone din judetul Maramures, inclusiv pe Baia Mare.

Alegeri prezidentiale 2014. Turul doi in Salaj: Presedinta unei sectii de votare, schimbata din functie din cauza activitatii de pe Facebook

Presedinta unei sectii de votare din Zalau a fost schimbata din functie dupa ce a fost reclamata la Biroul Electoral Judetean ca ar face campanie pe Facebook pentru unul dintre candidatii de la alegerile prezidentiale 2014 si ca, in consecinta, nu ar fi impartiala.

PROTESTE in Capitala si in cateva orase din tara, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor la alegerile prezidentiale

Cateva mii de persoane protesteaza in Capitala, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor la alegerile prezidentiale. Manifestantii au pornit, de la Guvern, pe bulevardul Kisseleff, spre sediul PSD,.

Hondurasul nu poate participa la o competitie din Mexic dupa ce fotbalistii nu au primit vize

Hondurasul a decis sa nu trimita echipa de fotbal la Jocurile Americii Centrale si Caraibelor, care au inceput, vineri, la Veracruz, dupa ce ambasada Mexicului la Tegucigalpa a refuzat sa acorde vize pentru cinci.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )