Libnet.ro
UNICEF

11:00

Harvey Weinstein le va plati victimellor sale 25 de milioane de dolari

România Liberă România Liberă,
Harvey Weinstein le va plati victimellor sale 25 de milioane de dolari

Harvey Weinstein si conducerea companiei sale aflate in faliment au ajuns la o intelegere financiara. continuă pe România Liberă

Ce cautiune trebuie sa plateasca Harvey Weinstein dupa ce a incalcat sistemul de monitorizare de mai multe ori

A fost stabilita cautiunea pe care trebuie sa o plateasca fostul producator de film de la Hollywood Harvey Weinstein 67 de ani) dupa ce a incalcat de mai multe ori sistemul de monitorizare.

Autoritatea pietei nipone de capital recomanda amendarea Nissan cu 22 milioane dolari

Comisia pentru Supravegherea Burselor si Instrumentelor Financiare din Japonia SESC) a recomandat ca Nissan sa fie amendata cu aproximativ 2,4 miliarde de yeni 22 milioane de dolari) pentru raportari eronate privind compensatiile financiare de care a beneficiat fostul presedinte Carlos Ghosn in patru ani financiari, din aprilie 2014 pana in martie 2018, transmite Reuters, conform Agerpres.

Firma romneasca FintechOS primeste o investitie de 14 milioane dolari

Startup-ul romanesc de tehnologie financiara automatizata FintechOS a primit o investitie Series A in valoare de 14 milioane de dolari. Runda de finantare a fost condusa de Digital East Fund din partea Earlybird Venture Capital si OTB Ventures, cu participarea actualilor investitori GapMinder si Launchub Ventures.

Airbnb investeste 55 milioane dolari ntr-un startup care reamenajeaza locuinte si le nchiriaza

Platforma online Airbnb, prin care particularii isi scot locuintele la inchiriere in regim hotelier, investeste, alaturi de alti finantatori, 55 de milioane de dolari intr-un startup care preia locuinte de la proprietari, le reamenajeaza si le inchiriaza pe termen lung.

Bitcoin: 5.000 de persoane au pierdut 359 milioane dolari, ntr-o nselatorie pe internet, n Brazilia

Un numar de 5. 000 de persoane au pierdut 359 de milioane de dolari in total, intr-o inselatorie de pe internet derulata in Brazilia, in care escrocii le promiteau victimelor castiguri printr-o falsa schema de investitii in bitcoin, potrivit politiei din statul sud-american.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )