Libnet.ro
UNICEF

22:45

HEIKO MAAS: Cu cat se amana Brexit-ul mai mult, cu atat situatia e mai dificila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
HEIKO MAAS: Cu cat se amana Brexit-ul mai mult, cu atat situatia e mai dificila

Seful diplomatiei germane Heiko Maas a apreciat, astazi, inaintea reuniunii Consiliului Afaceri Externe de la Bruxelles, ca merita sa se acorde mai mult timp pentru ajungerea la un acord cu Londra privind iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, desi o amanare pe termen lung ar complica lucrurile. continuă pe Ziarul Bursa

WhatsApp se pregateste de un update important, ca sa stai mai mult in aplicatie

WhatsApp este cea mai populara aplicatie de chat si va primi in curand un update care te va face sa pierzi si mai mult timp in-app. Pe langa faptului ca este o aplicatie stabila care.

TOMAC: Populismul lui Dragnea risca sa distanteze si mai mult Romania de valorile Europei

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat astazi, la Iasi, ca discursurile antieuropene ale liderilor PSD erau greu de imaginat in urma cu cativa ani si ca populismul practicat de Liviu Dragnea risca sa distanteze si mai mult Romania de valorile Europei.

Cartile care m-au invatat sa ma iubesc mai mult

Exista un stereotip care spune ca literatura de tip self-help este pentru cei singuri si tristi. Sunt cat se poate de bucuroasa ca acest tip de gandire este in prezent considerat depasit si invechit. Pentru ca sunt atat de multe carti pe piata care te pot ajuta sa te apropii de cea mai buna versiune a ta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )