Libnet.ro
UNICEF

14:15

Hexi Pharma conduce detasat in topul contractelor de achizitii publice pentru dezinfectanti intre 2011-2015. Valoarea totala - circa 60 de milioane lei

Hotnews Hotnews,
 Hexi Pharma conduce detasat in topul contractelor de achizitii publice pentru dezinfectanti intre 2011-2015. Valoarea totala - circa 60 de milioane lei

Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei publica joi topul operatorilor economici pentru achizitii publice de dezinfectanti in perioada 2011-2015, clasament in care compania Hexi Pharma conduce detasat, cu contracte de o valoare totala de aproximativ 60 milioane lei si un numar total de contracte de peste 3000. continuă pe Hotnews

Imagini din viata personala a lui Dan Condrea, facute publice: Cum s-a distrat patronul Hexi Pharma la nunta cu Laura Georgescu (VIDEO)

Imagini de arhiva din viata personala a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma a carui moarte este invaluita in mister, au fost facute publice. Antena Stars a prezentat un videoclip cu imagini de la.

UPDATE Dosarul Hexi Pharma ajunge la DNA. Directorul general Flori Dinu a fost audiata joi dimineata / In fata procurorilor a ajuns si Miron Panaitescu, fost director al Hexi Med

Directorul general al Hexi Pharma, Flori Dinu a fost citata de procurorii anticoruptie si a fost audiata joi dimineata la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in scandalul dezinfectantilor diluati produsi de aceasta firma. Reamintim ca prima ancheta legata de Hexi Pharma a fost initiata de Parchetul General, iar Flori Dinu este in arest la domiciliu in acest dosar, pentru 128 de capete de acuzare. 31DNA investigheaza presupuse fapte de abuz in serviciu, dare de mita si spalare de bani in ancheta ce vizeaza conducerea si activitatea Hexi Pharma.

Flori Dinu, directorul general al Hexi Pharma, si partenera de viata a lui Dan Condrea, audiate la DNA

Flori Dinu, directorul general al companiei farmaceutice Hexi Pharma, s-a prezentat joi dimineata la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind insotita de un avocat. in prezent, aceasta este cercetata in arest la domiciliu in dosarul Scandalul dezinfectantilor. La DNA a ajuns siUliana Ochinciuc, partenera de viata a lui Dan Condrea, fostul director al Hexi Pharma care a murit pe 22 mai in urma unui accident rutier.

Directoarea generala a Hexi Pharma, Flori Dinu, pusa sub acuzare pentru complicitate la delapidare

Uliana Ochinciuc, vaduva lui Dan Condrea, s-a prezentat, joi, la sediul DNA, dupa ce anterior sosise si Flori Dinu - directoarea generala a Hexi Pharma.

Dupa aproape doua luni de la declansarea scandalului Hexi Pharma, DNA reactioneaza. Flori Dinu si Uliana Ochinciuc, audiate (VIDEO)

UPDATE 11:05: Fostul asociat al lui Dan Condrea, Miron Panaitescu, este audiat de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, arata B1 TV. Acesta era mana dreapta a patronului Hexi Pharma,.

Flori Dinu, directoarea generala de la Hexi Pharma, este la DNA. A venit si sotia lui Dan Condrea

Uliana Ochinciuc, vaduva lui Dan Condrea, s-a prezentat, joi, la sediul DNA, dupa ce anterior sosise si Flori Dinu - directoarea generala a Hexi Pharma.

Sinteza zilei. Imagini in premiera cu Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Sinteza zilei, imagini in premiera cu Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Au fost difuzate imagini de la unul dintre cele mai importante.

Ancheta in cazul Hexi Pharma continua. Sotia lui Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, auditata (VIDEO)

Procurorii Continua ancheta in scandalul Hexi Pharma. Asta dupa ce sambata, directoarea firmei, Flori Dinu, a fost plasata in arest la domiciliu, desi este acuzata de nu mai putin de 128 de.

REVISTA BLOGURILOR. Moise Guran cere judecarea celor care au acoperit afacerile companiei Hexi Pharma

Bloggerii scriu, luni, despre medicul neurochirurg Leon Danaila, despre evenimentul aviatic care a avut loc la Clinceni, cu ocazia Zilei Internationale a copilului, dar si despre scandalul in care este implicata firma Hexi Pharma.

DNA a pus sechestru pe conturile Hexi Pharma, iar sotia lui Condrea a fost plasata sub control judiciar. Directia a dispus inceperea urmaririi penale in cazul mai multor persoane si companii

Procurorii DNA au dispus efectuarea urmaririi penale fata de firma Hexi Pharma pentru comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani. De asemenea, s-a dispus aceeasi masura fata de Flori.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )