Libnet.ro
UNICEF

14:45

Sinteza zilei. Imagini in premiera cu Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Imagini in premiera cu Dan Condrea, patronul Hexi Pharma

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Sinteza zilei, imagini in premiera cu Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Au fost difuzate imagini de la unul dintre cele mai importante. continuă pe Antena3

Rezultatele testului ADN confirma: La volanul masinii de la locul accidentului era Dan Condrea. Patronul Hexi Pharma, 13 deplasari intre Buftea si Corbeanca intr-o singura ora (VIDEO)

In urma analizelor ADN prelevate chiar de la fiica lui Dan Condrea, rezultatele confirma ca la volanul masinii se afla chiar patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, arata B1 TV. Parchetul General, instanta care.

Descoperire bomba in cazul lui Dan Condrea. Iata ce s-a gasit la doi kilometri de locul accidentului

Mihai Gadea a prezentat joi seara, la Sinteza zilei, noi detalii in cazul mortii lui Dan Condrea. La Antena 3 au fost difuzate, in premiera, imagini surprinse cu ceea ce s-a gasit.

Sinteza zilei. Ce ascund anchetatorii in cazul mortii lui Dan Condrea

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Sinteza zilei, noi elemente ascunse de anchetatori in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma. Misterul celor 13 drumuri fara.

Imagini din viata personala a lui Dan Condrea, facute publice: Cum s-a distrat patronul Hexi Pharma la nunta cu Laura Georgescu (VIDEO)

Imagini de arhiva din viata personala a lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma a carui moarte este invaluita in mister, au fost facute publice. Antena Stars a prezentat un videoclip cu imagini de la.

Sinteza zilei. Imagini noi care pot rasturna ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea

Mihai Gadea a prezentat miercuri seara, la Sinteza zilei, noi detalii in cazul mortii lui Dan Condrea. La Antena 3 au fost difuzate, in premiera, imagini surprinse la doua minute.

Radu Tudor, despre moartea lui Dan Condrea: Cauta momentul prielnic sa-si duca la capat planul

Jurnalistul Radu Tudor este de parere ca Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, s-a sinucis. Masina condusa de patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a efectuat in ziua producerii accidentului, in intervalul.

Sinteza zilei. Reconstituirea accidentului rutier in care a murit Dan Condrea

Mafia din sistemul sanitar, politic si din presa face eforturi uriase ca jurnalistii nostri de investigatii sa abandoneze scandalul Hexi Pharma-Dan Condrea. Sunt prea multe lucruri care nu se leaga si prea.

Reconstituirea accidentului rutier in care a murit Dan Condrea, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Mafia din sistemul sanitar, politic si din presa face eforturi ca jurnalistii nostri de investigatii sa abandoneze scandalul Hexi Pharma-Dan Condrea. Cine stie ce mai iese la iveala. prea multe lucruri nu se.

Mesajul primit de Dan Condrea de la partenera sa de viata inainte de producerea accidentului in care patronul Hexi Pharma a murit

Dan Condrea, fostul director al Hexi Pharma, a avut un schimb de mesaje cu Uliana Ochinciuc, femeia alaturi de care traia, chiar inainte de producerea accidentului in care a murit. Procurorii precizeaza ca femeia i-ar fi spus sa nu faca vreo prostie.

Noi imagini in cazul mortii lui Dan Condrea. Acestea ar putea fi decisive pentru stabilirea traseului parcurs de fostul patron Hexi Pharma

Imagini noi in cazul mortii lui Dan Condrea. O camera de supraveghere instalata pe traseu, la iesirea din Crevedia, surprinde un autoturism identic cu cel al fostului patron Hexi Pharma, informeaza Digi24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )